Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Şenol Bayram

Bu haber kez okundu.

4 bin 500 liralık hamburger

Hamburgerin fiyatı 137,5 Sterlinlik servis bedeli de eklendiğinde bin 237,5 Sterlin’e (Yaklaşık 4 bin 500 lira) çıkıyor. Hamburgerin köftesi, dünyanın en pahalı bifteği olarak anılan Kobe bifteği’nden 220 gramlık bir parça ile 60 gram Yeni Zelanda Geyiği etinde hazırlanan kıymadan oluşuyor. Ekmeğinin üzeri yenilebilir altınla kaplı olan hamburgerde Kanada ıstakozu ve Beluga havyarı da bulunuyor. Hamburgerde kullanılan Himalaya tuzunun ise 78,5 Sterlin değerinde olduğunu belirten restoran yetkilileri, hamburgerin toplam 2 bin 618 kalori değerinde olduğunu vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.