Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin AVRUPA SPOR İsrafil Erbil İngiliz Ligi Esra Bilgiç Diriliş Ertuğrul

Bu haber kez okundu.

ABD'de işçiler asgari ücreti protesto etti

Çoğunluğunu hızlı yemek sektöründeki işçilerin oluşturduğu binlerce kişi, "15 dolar için mücadele" sloganıyla düzenlenen gösterilerde, 2016'da yapılacak başkanlık seçimleri için yarışan adaylara asgari ücret konusundaki vaatlerini açıklama çağrısı yaptı.New York'ta sağlık çalışanlarının da yoğun destek verdiği eylemde, yüzlerce gösterici New York belediye binası yakınlarındaki Foley Square'de toplandı.Gösteriye katılan New York Valisi Andrew Cuomo, eyalet kurumlarında görev yapan işçiler için saatlik asgari ücretin 15 dolara çıkarılması için talimat verdiğini duyurdu. Cuomo, göstericilere hitaben, "New York ilericilikte bu ülkenin başkentidir. Eşitlik ve adalet için savaşırız. İlk biz yaparız ve örneğimizle yol gösteririz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.