Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu Min-Jae Kim

Bu haber kez okundu.

Bir Rüya Gerçek oluyor

Eski dostlarımızı görmemin yanı sıra yeni dostlar edindik,  yurt içinden ve yurt dışından yüzlerce gazetecisin katılımıyla, 21 Mart Nevruz Bayramı’nı, 2014 yılı Türk Dünyası Kültür Başkenti’nin Kazan’a devir edilmesi törenine hep beraber katılarak, görkemli bir şekilde kutladık. Türk Dünyasının inanılmaz gücünü gördük. “Bu bir rüya ise gerçek olsun, değil ise bizi bu rüyadan uyandırmayın” dedik.

 

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” ilkesi doğrultusunda;  bu günlerde  İnternet ortamında açılacak olan “Türk Dünyası Haber Ajansı” ile, Türk Cumhuriyetleri,  Akraba Toplulukları ve Avrupa'dan gelen Türk Dünyasına gönül verenlerle toplam  gazetecilerle ilişkilerimizi sıcak tutmayı, dünya barışına katkıda bulunmayı  hedefleyen bir deklarasyonla görüş birliğine varıldı.

 

Bu birliktelikten hareketle, değerli dostum Dr.Ş.Kuzeci," Türk Dünyası Haber Ajansı” sitesinin açılmasını benden rica ettiler. Memnuniyetle kabul ettim. 31 Mart 2014 tarihi itibariyle; İnternet ortamında,” http://www.turkdunyasihaberajansi.com” ve http://www.turkdunyasihaberajansi.com” geçici ve deneme aşamasında olan  sitelerimiz yayında olacak. Ülkemize, tüm dünya ya barış getirmesini temenni eder, hayırlı olması dilerim.

 

Süleyman MERDANOĞLU

 

Özbekistan Uluslararası Altın Miras Vakfı

 

Ankara Bölümü Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.