Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanlığı seçim gününde 50 bin polis görev yapacak

Fransa Başbakanı Bernard Cazeneuve Perşembe günü IŞİD'in üstlendiği ve bir kişinin bir polisi öldürdüğü saldırı sonrasında düzenlediği acil güvenlik toplantısının ardından cumhurbaşkanlığı seçimleri için 50 bin polis gücünün bütünüyle seferber edileceğini açıkladı.Cazeneuve bu sayıya özel harekat birimleri de dahil olduğunu söyledi.

Cazeneuve "Hükümet bütünüyle seferber oldu. Ülkemizin demokratik sürecine engel olacak hiçbir şeye izin verilmemeli. Bize düşen korku, gözdağı ve manipülasyona teslim olmayarak düşmanın elini güçlendimemek" dedi.

Öte yandan Belçika güvenlik güçleri Fransa'yı yeni bir saldırgan konusunda uyardı. Fransız yetkililer saldırganın perşembe günü gerçekleşen silahlı saldırıyla ilgisi bulunup bulunmadığının henüz açık olmadığını belirtti.

Aşırı sağcı Ulusal Cephe partisi Marine Le Pen saldırıyla ilgili "Köktenci İslam bize savaş açıyor ve riskleri sınırlamak için önlemler alınmıyor " dedi.

Merkezden bağımsız aday Emmanuel Macron da Le Pen'e yanıtında "Sıfır risk diye bir şey yoktur. Bunun aksini söyleyen hem sorumsuz hem de yalancıdır" diye konuştu.

Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden 3 gün önce gelen saldırıyı IŞİD üstlendi. Silahlı saldırıdan sorumlu olduğu düşünülen şüpheli, olay yerinden kaçarken öldürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.