Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Türk toplumu için COVID-19 aşı Gelir eşitsizliği koronavirüs Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Aktuel Event filiz altın kelebek ödül töreni

Bu haber kez okundu.

Danimarka'da Charlie Hebdo toplantısına baskın, 3 yaralı

Charlie Hebdo saldırısı ve ifade özgürlüğünün tartışıldığı Danimarka'da yapılan toplantıyı silahlı 3 saldırgan bastı. Saldırıda 3 kişi yaralandı. Başkent Kophenand'da Charlie Hebdo saldırısı ve ifade özgürlüğüne dair yazar ve gazetecilerin katıldığı toplantının yapıldığı salonun dışarıdan maskeli ve kalaşnikoflu 3 saldırgan tarafından tarandığı; saldırıda 3 polisin yaralandığı belirtiliyor. Terör alarmı veren polis, bölgede geniş çaplı araştırma başlattı. Bölgeye araç ve yaya giriş çıkışları kapatıldı.
Söz konusu konferansa katılanlar arasında daha önce Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (s.a.s.) yönelik hakaret çizimleriyle bilinen İsveçli karikatürist Lars Viks'in de bulunması terör saldırısı şüphelerini artırdı. Ancak henüz bu konuda resmi bir açıklama yapılmış değil.
Bu arada konferans iptal edildi ve olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi ve ambulans yönlendirildi. İsveçli karikatürist Lars Viks ise polis tarafından olay yerini boşalttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.