Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa muharrem ince maç ne zaman maç hangi kanalda kktc Samsunspor koronavirüs gazete

Bu haber kez okundu.

Dünya bu teröristi arıyor

AFP'ye konuşan Fransız güvenlik yetkilileri, kaçan saldırganın yakalanması için 'insan avı' başlattıklarını söyledi.Paris'te önceki gece yaşanan terör saldırılarından bir bölümü üç erkek kardeş tarafından düzenlenmişti.AFP'ye konuşan güvenlik yetkilisi, kaçan saldırganın, bu kardeşlerden biri olduğunu belirtti. Yetkili, kardeşlerden birinin Belçika'da tutuklandığını, bir diğerinin ise saldırıda öldüğünü söyledi.

"TEHLİKELİ"
Polis, kaçak saldırganın isminin Salah Abdeslam olduğunu açıkladı. Brüksel doğumlu Abdeslam'ın 26 yaşında olduğu belirtildi. Ayrıca şüphelinin 175 cm boyunda ve kahverengi gözlü olduğu duyuruldu.Fransız polisi, Belçika tarafından da hakkında uluslararası yakalama emri çıkarılan Abdeslam'ın "tehlikeli" olduğunu belirtti ve görenlerin kesinlikle müdahale etmemesini istedi.

ÖLÜ SAYISI 132'YE YÜKSELDİ
Bu arada kanlı saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 129'dan 132'ye yükseldi. AFP'nin haberine göre, yetkililer, hastanede yaşam savaşı veren üç kişinin daha öldüğünü duyurdu.

OHAL UZATILIYOR
Öte yandan Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın saldırıların ardından ilan edilen olağanüstü hâl uygulamasının üç ay sürmesini istediği bildirildi.AFP'nin haberine göre, 12 günlük olağanüstü hâl uygulamasının, parlamentonun onayıyla üç aya çıkarılması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.