Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC

Bu haber kez okundu.

Endonezya'da denizden çıkarılan ceset sayısı 90'a çıktı

Endonezya Ulusal Arama ve Kurtarma Ajansı Sözcüsü Yusuf Latif, ekiplerin çalışmaları hızlandırdığını belirterek "Pazartesi günü balıkçılar Sulawesi bölgesinde 7 ceset bulmuştu. Dalgıçlar da dün 6, bugün ise 7 cesede daha ulaştı. Böylelikle ceset sayısı 90'a yükseldi" dedi.Balıkçılar pazartesi günü uçak enkazının bulunduğu noktadan 1000 kilometre uzakta, Sulawesi bölgesinde parçalanmış yedi ceset ve uçağa ait parçalar bulmuştu. Sulawesi Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Endi Sutendi, cesetlerin ve uçak parçalarının şiddetli fırtına nedeniyle bu kadar uzağa sürüklendiğini söylemişti.Ulusal Arama ve Kurtarma Ajansı ekipleri, bölgede çalışmalara devam ediyor. Denizin 30 metre altında bulunan uçağın gövdesi hala su yüzüne çıkartılamadı. AirAsia Havayolları'na ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı, 162 yolcusuyla 28 Aralık'ta Endonezya'nın Surabaya kentinden Singapur'a uçarken kaybolmuştu. Arama çalışmaları sırasında uçağın Java Denizi'ne düştüğü belirlenmiş, uçağın gövdesi 2 hafta önce bu denizde bulunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.