Öne Çıkanlar Ambargoed Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere

Bu haber kez okundu.

Erasmus öğrencisi Türk öğrenciye Afgan mülteciler tecavüz etti

Saldırının ardından yakalanan Afgan mültecilerden biri, tecavüz suçlamasını kabul etti. Avusturya basınına göre olay, 22 Nisan’da Praterstern tren istasyonunda meydana geldi. 16 ile 17 yaşlarındaki mültecilerin, istasyondaki tuvalete giren Türk öğrenciyi takip ettiği aktarıldı. Mültecilerin öğrencinin tuvalete girmesini bekledikleri, ardından genç kadına saldırıda bulundukları belirtildi. Kadının tuvaletten çıkmamasından şüphelenen bir arkadaşı ise, Türk öğrenciyi tuvalette zemine uzanmış, yaralı bir halde buldu. Afgan mültecilerin Türk öğrencinin bağırmasını engellemek için kafasını defalarca klozete vurarak yaraladığı belirtildi. 

YENİ GÜVENLİK SİSTEMİ GELİYOR

Olay yerinden kaçtıktan kısa süre sonra yakalanan mültecilerin, önce “aşırı alkollü olduklarını ve hiçbir şeyi hatırlamadıklarını” söylediği, daha sonra içlerinden birinin suçlamayı kabul ettiği öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.