Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC KKTCde Türkmenköy Uzayın şairi

Bu haber kez okundu.

IŞİD militanıyla görev için evlendi

ABD'li FBI ajanı kadın, Işid yöneticileriyle bağlantı kurmakla görevlendirildiği için Alman Vatandaşı Denis Cuspert ile evlendi, tehlike büyüyünce Türkiye'ye kaçtı Bild am Sonntag gazetesinin haberine göre, Alman IŞİD teröristi Denis Cuspert'le evlenen FBI ajanı, durum tehlikeli olamaya başlayınca Türkiye'ye kaçtı.Gazetenin Amerikan ve Alman istihbarat kaynaklarına dayanarak verdiği haberde, ajan IŞİD üst düzey yöneticileriyle bağlantı kurmakla görevlendirildi. Daha sonra İŞİD saflarında savaşan Alman Rapçı Denis Cuspert'le tanışan kadın ajan, imam nikahıyla onunla evlendi.
TÜRKİYE'YE KAÇTI
Daha sonra hayatı tehlikeye giren kadının Türkiye'ye kaçtığı bildirildi. Türkiye'de polisçe tutuklanan kadın ajan, daha sonra ABD'ye geri götürüldü.Alman Rapçı Denis Cuspert, geçtiğimiz hafta ABD tarafından savaş suçlusu olarak uluslararası teröristler listesine alındı. Bu işlemler esnasında kadın ajanla ilgili bilginin ortaya çıkıp, Federal Savcılığa ulaştığı bildirildi. Kendini Abu Talha al-Almani olarak tanıtan Cuspert, çok sayıdaki IŞİD propaganda videolarında yer aldı.Cuspert, özellikle Alman Selefileri savaşa kazandırma propagandalarında aktif görev aldığı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.