Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin AVRUPA SPOR İsrafil Erbil İngiliz Ligi Diriliş Ertuğrul Rekabet Kurulu

Bu haber kez okundu.

İsrail savaş uçakları Gazze'yi vurdu

İsrail uçaklarının Gazze'de Hamas'a ait bir askeri noktayı vurduğu bildirildi.İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, "İsrail savaş uçakları Gazze'de Hamas'a ait bir üssü vurdu. Saldırı bu sabah İsrail'in güneyine atılan rokete karşılık gerçekleştirildi" ifadelerine yer verildi.Gazze'deki görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, uçakların vurduğu yer Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait El-Megazi Mülteci Kampı'ndaki bir askeri eğitim noktası. Saldırıda can kaybı yaşanıp yaşanmadığına ilişkin ise bir bilgi verilmedi.İsrail Kanal 2 Televizyonu'nun haberinde, bugün Gazze'den atılan bir roketin Eşkol yerleşim birimindeki açık alana düştüğü ve herhangi bir can kaybına yol açmadığı öne sürülmüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.