Öne Çıkanlar Pandemiye ingiltere Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Kerkük'te 78 IŞİD militanı öldürüldü

Kerkük Polis Müdürü Serhat Kadir'e yönelik kent merkezinde bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda Kadir, yara almadan kurutulurken, 2 çocuk öldü.Irak ordusuna bağlı askerler bu Sabah Şii ve Türkmen milislerin de destek vermesiyle IŞİD'in elinde bulunan Kerkük'ün Tuzhurmatu İlçesi'na bağlı 6 köye operasyon düzenledi. Şiddetli çatışmaların yaşandığı bölgede Elbu Hasan ve Hilava köyleri IŞİD'ten geri alındı. Çatışmalarda 78 IŞİD'linin ölü ele geçirildiği belirtilirken,bazı IŞİD'lilerin de kaçamayarak teslim olduğu belirtildi. Bölgede çatışmaların sürdüğü öğrenildi.Kerkük Polis Müdürü Serhat Kadir'e yönelik bugün bombalı bir saldırı gerçekleştirildi. Kadir'in aracının geçişi sırasında bir motosiklete konulan uzaktan kumandalı bomba infilak ettirildi. Saldırıdan Kadir yara almadan kurtulurken, bölgede bulunan 2 çocuğun öldüğü bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.