Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Nijerya'da gaz dolum merkezinde patlama, çok sayıda ölü var

Yetkililer, patlamanın Anambra eyaletine bağlı Nnewi kenti yakınlarındaki merkezde bir tankerden bütan gazı boşaltılırken meydana geldiğini açıkladı. Patlama sırasında mutfak tüplerini doldurmak için sıraya giren çok sayıda sivilin öldüğü belirtildi.

Cesetler tanınmayacak durumda

Görgü tanıklarından Emeka Peters, "Patlama, bir tankerin soğuma süresini beklemeden boşaltılmaya başlanması sonucu meydana geldi. Tanker, bomba gibi patladı. Ortalık cehenneme döndü. Merkezde mutfak tüplerini doldurmak için bekleyen insanlar vardı. Çoğu yanarak öldü. Cesetleri tanınmayacak durumda"  dedi. İtfaiye ekiplerinin, saatlerce devam eden yangını güçlükle kontrol altına aldığı kaydedildi.  

Nnamdi Azikiwe Üniversite Hastanesi yetkilileri, patlamanın ardından çok sayıda ağır yaralının getirildiğini, ölü sayısının artmasından endişe duyulduğunu söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.