Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi

Bu haber kez okundu.

Nijerya'da şiddetli patlama, çok sayıda ölü ve yaralı var

Alınan bilgiye göre Yobe'deki pazar yerinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Ambulansların sevk edildiği olay yerinde çok sayıda ölü ve yaralı olduğu ifade edildi.Söz konusu patlamanın "intihar saldırısı"ndan kaynaklandığı ihtimali üzerinde duruluyor. Bölgede daha önce meydana gelen bir çok şiddet olayını üstlenen Boko Haram, geçen aylarda ülkenin kuzeydoğusundaki eyaletlerde bazı yerlerin kontrolünü ele geçirmişti.Nijerya'da 2009 yılında tutuklanan Boko Haram'ın lideri Muhammed Yusuf'un gözaltındayken hayatını kaybetmesinin ardından, örgütün bu ülkede saldırılara başladığı biliniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.