Öne Çıkanlar Pandemiye ingiltere Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Rus güçleri Azez'e saldırdı, 7 ölü 50 yaralı

Suriye'nin Lazkiye Limanı açıklarında demirli Rus savaş gemilerinden Halep'in Azez ilçesindeki sivil birimlerine yönelik 8 balistik füze attığı bildirildi.AA muhabirinin Azez'deki yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Rus savaş uçaklarının bu sabah erken saatlerde Azez ilçesinde bir hastane, bir okul ve bazı yerleşim birimlerinin de aralarında bulunduğu sivil hedefleri misket bombalarıyla vurmasının ardından balistik füzelerle saldırdı.Bir okulun ve hastanenin arkasına düşen füzelerin patlaması sırasında, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 7 kişinin öldüğünü belirten kaynaklar, 50'nin üzerinde sivilin de yaralandığını ifade etti.Rus savaş uçaklarından atılan balistik füzelerden biri, Azez'in yaklaşık 1 kilometre batısında yer alan bir zeytin bahçesine düştü. Özgür Suriye Ordusuna mensup askerler tarafından bulunan füzenin patlamadığı anlaşıldı. Balistik füzenin ateşleme sisteminin devreye girmeyerek teknik arıza sonucu patlamadığı kaydedildi.Rusya, bir süre önce de Azez'e balistik füzeyle saldırmış, füzelerden biri açık arazide patlamamış halde bulunmuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.