Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Türkiye'de yaşanan terör saldırıları Almanya'da protesto edildi

“Vatan için omuz omuza“ adlı yürüyüşe olumsuz hava koşullarına rağmen çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüşün başlangıcında bir grup bölücü terör örgütü PKK yandaşının sözlü tacizi güvenlik güçlerince engellendi. Bremen Eyalet Meclisi önündeki Marktplatz‘a doğru yürüyen grup, “Kahrolsun PKK, Türk, Kürt kardeştir, PKK kalleştir, yiğitler ölmez, vatan bölünmez, her şey vatan için, hepimiz askeriz, PKK’ya yeteriz” sloganları attı. Eyalet Meclisi önüne gelen grup, okunan Kuran-ı Kerim'i dinledi ve ardından İstiklal Marşı'nı söyledi. Türkçe ve Almanca basın açıklamasını okuyan UETD Bremen Başkanı Burak Çaylı, Paris, Ankara, İstanbul, Brüksel, Lahor ve diğer kentlerde meydana gelen terör saldırılarıyla UETD teşkilatlarına yönelik saldırıları kınadı. 

Çaylı, “UETD olarak toplumsal huzuru tehdit eden, masum insanların ölümüne neden olan, toplumda anarşi, kaos oluşturarak barış ortamına kasteden menfur terör ve şiddet eylemlerini nefretle kınıyoruz. Toplumsal bütünlüğe ve bir arada yaşama kültürüne zarar veren, demokratik kazanımları, özgürlükleri tehdit eden terörist eylemlerin karşısında olduğumuzu da ifade etmek isteriz. Terör, şüphesiz bir insanlık suçudur ve hiçbir şekilde kabul edilemez. Din ve etnik köken ile ilişkilendirilemez.” ifadelerini kullandı. Grup, açıklamanın ardından dağıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.