Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe

Bu haber kez okundu.

Arjantinli yıldızın bulunduğu uçak kayboldu, haber alınamıyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Cardiff City’nin 15 milyon pound bonservis bedeli karşılığında Nantes’tan transfer ettiği Arjantinli yıldız Emiliano Sala’nın, Manş Denizi üzerinde kaybolan uçağın içinde olduğundan şüphe ediliyor. İki kişilik özel uçağın radarda kaybolduğu alanda yapılan arama çalışmalarında henüz sonuç alınamadı.
Cardiff City’nin kulüp rekoru kırarak kadrosuna kattığı Emiliano Sala hakkında endişeli bekleyiş devam ederken, 28 yaşındaki futbolcunun eski takım arkadaşları ile vedalaşmak için Nantes’a gittiği öğrenildi. Emiliano Sala’nın, Fransa’dan İngiltere’ye dönerken Manş Denizi üzerinde kaybolan uçağa binip binmediği hakkında belirsizlik olduğu belirtildi.
Cumartesi günü Cardiff City’ye imza atan Emiliano Sala’nın bugün takımının antrenmanında olması gerekiyordu. Arjantinli yıldızın antrenmana çıkmaması uçağın düştüğü ve Emiliano Sala’nın uçağın içinde olduğu iddialarını güçlendiriyor.
Yeni kulübü ile anlaştıktan sonra ilk açıklamasını yapan Emiliano Sala “Antrenmana çıkmak ve yeni takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum” demişti.
UÇAK MANŞ DENİZİ ÜZERİNDE KAYBOLDU
Fransa’dan İngiltere’ye hareket eden özel bir uçak, Manş Denizi üzerinde bir anda kayboldu. Uçağın yerel saatle gündüz 08:00 sularında hava trafik kontrol kulesi ile irtibatı kesildi. Uçağın düşme ihtimalinin çok yüksek olduğu belirtilen uçağın kaybolduğu alanda iki helikopter ve bir kurtarma gemisi ile arama çalışmaları başlatıldı. Saat 09:00’da Cardiff’e inmesi beklenen uçaktan bu zamana kadar haber alınmadı.
Arama çalışmalarında bulunan bir polis memuru, son gelişmeler ile ilgili yaptığı açıklamada “Henüz arama çalışmalarından bir sonuç alamadık. Bazı izlere rastlıyoruz ancak net bir gelişme yok. Uçakta iki kişi olduğunu ve Fransa’nın Nantes kentinden, Galler’in Cardiff şehrine gitmek üzere havalandığını biliyoruz.” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.