Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

DOĞTAŞ EXCLUSİVE'DEN İFTAR YEMEĞİ

Avrupa Ajansı (AVA )Abdullah ÖZKAN/Londra- Müslüman âlemi için büyük önem taşıyan “Onbir Ayın Sultanı” Ramazan ayı Londra’da tüm coşkusuyla yaşanmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Doğtaş Exclusive 19 Temmuz Cuma günü Mevlana Camii’nde iftar yemeği verdi. Şirket sahibi Şükrü Açıl, Pazarlama Müdürü Didem Mercan’ın yanısıra mağaza çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. 

“Mevlana Cami’de destek oldu”

Ramazan ayını Londra’da yaşamanın farklı bir duygu olduğunu belirten Doğtaş Exclusive Pazarlama Müdürü Didem Mercan; “Ramazan Ayını coşkuyla yaşıyoruz. Bugün burada ihtiyaç sahibi insanlara yardımcı olabilmek için böyle bir organizasyon düzenledik. Bir ve bütün olmak, kaynaşmak istedik. Bu noktada Mevlana Cami’de bize destek oldu. Onlara da teşekkür ederiz” dedi.

“İftar yemekleri devam edecek”

Ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu belirten Didem Mercan sözlerine şu şekilde devam etti: “Bugün şirket sahibimiz Şükrü Açıl ve mağaza çalışanlarımız da burada. Bizim içinde iyi bir kaynaşma etkinliğimiz oldu. Yaklaşık 100 kişiye yemek verdik. Ancak bu organizasyonumuz sadece bugünle sınırlı değil. Ramazan ayı boyunca yemek organizasyonlarımız devam edecek.”

“Londra’daki üçüncü mağazamızı açacağız”

Londra’da üç yıldır bulunduklarını ve hızla büyümeye devam ettiklerini belirten Doğtaş Exclusive Pazarlama Müdürü Didem Mercan; “Londra’da olduğumuz için mutluyuz. Yakın zamanda Londra’daki üçüncü mağazamızı açacağız. Tüm herkesi bekleriz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.