Öne Çıkanlar İngilterede sigara Erdoğan Sıcak öldü kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt

Bu haber kez okundu.

Güney'in Geleneksel Doğal Tadı İngiltere'de

Markanın yaratıcıları Taner Özsümer ve Tuncay Yıldıztaş` a göre ürun sağlık sertifikaları ve yüzde yüz saf olması açısından Birleşik Krallık otoriteleri tarafından tescillenen ilk ürün.

Konuya ilişkin görüşlerini belirten Yıldıztaş, İngiltere organik pazarındaki bu açığın Secret Gardens  markasıyla kapanacağını dile getirirken, ürünlerinin %100 saf olması, hiçbir katkı maddesi içermemesi, plastik şişeler yerine cam şişelerde olması sebebiyle diğer ürünlerden farklı bir katogoride olduğunu belirtti. 

Yıldıztaş, `Piyasadaki ürünlerin aksine Secret Gardens markası, ürünün %100 saf olması,test edilmiş ve tescillenmiş olması bizi diğer ürünlerden farkli kılıyor. Ayrıca inaniyoruz ki İngiltere`de yaşayan Türk nüfusunun daha kaliteli ve katkı maddesi içermeyen geleneksel tadımıza sahip olmaları onların en doğal hakları. Merdiven altı üretilen ucuz ürünler yerine , daha kaliteli ürünleri denemelerini onlar icin dileriz` dedi.

Online olarak da satın alinabilecek olan Secret Gardens %100 doğal nar ekşileri yakında çeşitli Türk marketlerinde`de yerini alacak.

Ayrintili bilgi icin : www.discoversecretgardens.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.