Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye ULEZ

Bu haber kez okundu.

İş Bankası İngiltere'de ikinci şubesini açtı

Türkiye İş Bankası’nın Londra’nın Edmonton Bölgesi’nde açtığı şube Londra Şubesi’ne bağlı olarak faaliyet gösterecek. Londra Şubesi’nde müşterilere sunulan havaleden bireysel krediye, ticari krediden PDQ cihazına uzanan geniş yelpazedeki ürün ve hizmetler, aynı kapsam ve hizmet kalitesiyle yeni şubede de sunulacak.

 

İngiltere’deki faaliyetlerine 1974 yılında Londra’da temsilcilik ofisinin açılmasıyla başlayan İş Bankası, 1983 yılında bankacılık lisansı alarak bu ülkedeki hizmetlerine şube olarak devam etti. Edmonton Şubesi ile birlikte İngiltere’de 2 şube ile faaliyet gösteren İş Bankası’nın KKTC’deki 15 şubesinin yanı sıra Bahreyn, Kosova ve Gürcistan’da birer, Irak’ta ise Erbil ve Bağdat’ta olmak üzere toplam 2 şubesi bulunuyor. Ayrıca, Çin’in Şangay kentinde ve Mısır’ın başkenti Kahire’de temsilcilik ofisleri olan Bankanın Rusya’daki iştiraki İşbank Rusya’nın Rusya genelinde 12 şubesi, Frankfurt merkezli iştiraki İşbank AG’nin ise Almanya genelindeki 13 şubesine ilave olarak Hollanda, Bulgaristan, İsviçre ve Fransa’da birer şubesi faaliyet gösteriyor.

 

Hâlihazırda 14 ülkede hizmetlerine devam eden İş Bankası için İngiltere, sınır ötesi faaliyetleri kapsamında stratejik öneme sahip ülkelerden biri olmaya devam ediyor. 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.