Öne Çıkanlar maç saat kaçta Demir Leydi Ambargoed Nazım Çavuşoğlu Yeşim Güzelpınar Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali

Bu haber kez okundu.

Kervan Sofrası yeni Southgate'de ki şubesiyle ses getirmeye devam ediyor

İngiltere’nin başkenti Londra’da dördüncü şubesini Southgatte  açan Gürsel Aksu bu şubenin en iyi şeferliyle çalıştığını belirtiyor. 14 Ocak akşamı ‘British Kebab Awards’da ödül alan Aksu yeni şubesiyle de seneye ödül alacağa benziyor.

 

Bu restaurantı diğer şubelerden farklı kılan alan ise zengin menusu, vejeteryanlara uygun yemekler, balık çeşitleri ve geniş meze şecenekleriyle daha büyük kitleleri hedefliyor. Kendilerine özgü yemekleriyle ve şarap çesitleriyle Southgatede ki bu yeni mekan herkesin gözde durağı olmaya aday.

 

Kırkın üzerinde personelle ve en iyi şefleriyle anlaşıldığı belirten müdür Oğuz Bursuk iki katli mekanın 280 kisilik kapasiteye sahip olduunu bu sayının havaların ısınmasıyla bahçe mekanıyla 330’a çıkabileceğini belirtiyor. Doğum günü ve parti rezervasyonlarına açık olan mekan şimdiden rezarvasyon aldıklarını belirtiyor. Çok yakında her pazar kahvaltı brancı opsiyonunun olacağını anlatan müdür Oğuz Bursuk bu şubenin diğerlerinden farklı olacağının sinyallerini veriyor. 

 

17 Ocakda açılışı gerçekleşen yeni şubeye çok sayıda iş adamı ve siyasetçi David Burrowes yer aldı. Mekanı ve yemekleri çok beğendiğini belirten Burrowes yeni restaurantın bölgeye katkısının büyük olduğunu belirtiyor. Açılışta kurdele kesen Burrowes mekanın herkese özelliklede ailelere uygun olduğunu belirtti.

 

Adres:

107 Chase Side, Southgate

London, N14 5HD

 

Tel: 02088828242

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.