Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Londra Gaziantep Aktarmasız Garantili Uçuşlar

Avrupa Ajansı (AVA) Aysu Demirbağ/Londra-Birleşik Krallık ülkeleri’nin yanısıra Avrupa'nın en çok THY bileti satan acentası ünvanına sahip Londra merkezli Tulip Holidays, Gaziantep aktarmasız direk uçuşlar garantili başlatıyor. Tulip yaz 2014 planını açıkladı. Hemde ne açıklama. Avrupa'nın en büyük turizm acentalarından olan Tulip'e yakışır şekilde. Tulip Holidays, yolcu aktarma, uçak değiştirme derdinden kurtaracak şekilde GAZİANTEP uçuşlarını başlatıyor. 

Londra Gaziantep direk uçuş

Geçen yıl Londra'da 3. Şubesini görkemli bir açılışla yapan Tulip Holidays, bu yılda kendi uçağınla İngiltere - Türkiye arası seyahati sağlayacak. Özellikle Londra'da yaşayan gurbetçilerimizi aktarma derdinden kurtaracak şekilde uçuşlar başlıyor. Londra'da yaşayan gurbetçilerimize müjde. Londra'dan Gaziantep aktarmasız direk uçuşlar başlıyor. 

Ünlü İngiliz Havayolu ile anlaştı

Tulip Holidays, Kısa adı AAI (Atmosfair Airline Index) olan uluslararsı çevre endeksi Atmosfair’in hazırladığı uluslararası çevre endeksine göre en çevre dostu Havayolu şirketi seçilen ünlü İngiliz Monarch Airlines ile uçuşlarını gerçekleştirecek. İngiliz Monarch Airlines, 2014 yazında Temmuz ayında artık GaziAntep'e Tulip Holidays ile uçacak. Yaklaşık yarım milyon sterline varan garantili uçuş anlaşması imzalayan Kadri Sökmen, uçuşların Temmuz ayında planlandığı gibi başlayacağının altını önemle çizdi”

Kadri Sökmen İngiliz Monarch Airlines Anlaşma belgesiyle Londralılara seslendi

Tulip Holidays’in sahibi Kadri Sökmen gazetemize yaptığı açıklamada; "Uzun yıllardır sektöredeki sorunlardan en önemlisi yolcularımızın mağdur olmadan doğrudan sevdiklerine ulaşabilmesiydi. Özellikle çocuklu aileler olsun yaşlı yolcularımız olsun aktarmalı uçuşlarda coş zorlandılar. Artık Londra'da yaşayan gurbetçilerimiz Tulip, Atol, Abta, Monarch Airlines garantisiyle Londra'dan Gaziantep aktarmasız direk uçabilecek. Tulip Holidays güvencesiyle direk antep uçuşlarıbaşlıyor."

Kadri Sökmen şöyle devam etti;"2014 Temmuz ayında uçuşlarımız başlayacak. Bilet almak isteyenler şimdiden yerleriniz ayırtsınlar. Çünkü herkes direk uçuşu tercih edecek ve Haziran Temmuz ayında yoğun bir yığılma olacak. Bilet kalmayacak. Oysa erkenden biletlerini alanlar rahat bir şekilde doğrudan Antep'e uçacaklar. Şimdiden biletleriniz almanızda fayda var diyerek tatilcileri uyardı" 

Kadri Sökmen sözlerini şöyle sona erdirdi; “Açılan kapanan palavra atan tatil acentaları var. Çeşitli havayolu firmalarıyla ilgili kendimiz mağdur olduk ama kimseyi hiçbir müşterimizi mağdur etmedik. Doğru yoldan gidiyoruz. Rayından çıkmayan tren devrilmez. Direk antep uçuşlarımızı başka şehirlerimiz takip edecek. Londralı gurbetçilerimiz hayırlı olsun. ”

Londra'dan Gaziantep aktarmasız direk uçuşlar Tulip Holidays güvencesiyle başladı. Rezervasyon için telefon numarası: 020 8211 0001

Merkez: 9 Grand Parade, Green Lanes, Haringey,  London N4 1JX 

 

Tel:020 8211 0001 Fax number 020 8211 8308

 

Newington Green Şubesi:

 

43 Newington Green, London  N16 9PX  020 8211 0001 Fax number

 

020 72264700

 

Stoke Newington Şubesi:

 

156 Stoke Newington Road London N16 7XA 020 7254 0066 Fax number 020 7249 2333

 

Web Site:

 

www.tulipholidays.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.