Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC KKTCde Türkmenköy

Bu haber kez okundu.

Parkım Ayaz Hotel mutfağı ile iddialı

GENEL MÜDÜR UFUK DEĞİŞEN “BİZİM İÇİN

ÖNEMLİ OLAN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİDİR.

YATAK KADAR, MUTFAK ÇEŞİTLİLİĞİ VE ZENGİNLİĞİNE 

 VE ETKİNLİKLERE DE ÖNEM VERİYORUZ “DİYOR…

Otellerde artık yatak, deniz ve güneşin yanı sıra mutfaklardaki farklılık ve zenginlikler de önemseniyor. Özellikle “her şey dahil” sistemde konukların her türlü eğlence etkinliği ile kucaklaşması da bir başka özellik ve beklenti olarak değerlendiriliyor. İşte Parkım Ayaz Hotel, bütün bu özellikleri ile Bodrum’da hızla yükselen ve ses getiren bir tesisi olarak dikkatleri çekiyor.

                                    Özellikle İngiltere başta olmak üzere Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa gibi ülkelerden konuk ağırlayan Parkım Ayaz Hotel, son yıllarda yerli konuklar ağırlıklı olarak da çalışmaya başlamış. 30 bin metrekarelik bir alanda kurulu olan, 3 büyük yüzme havuzu, su parkı, özel plajı, dünya mutfaklarını sunan restoranları, barları, eğlence mekânları, spor salonları, hamam, sauna ve spa merkezleri ile bölgenin markası haline gelen tesisler Bodrum’da çok önemli bir boşluğu dolduruyor. 

                                    Parkım Ayaz Hotel Genel Müdürü Ufuk Değişen, bugüne kadar ağırladıkları konukların hiçbirinden şikâyet almadıklarını, aksine övgü dolu paylaşımlarla moral bulduklarını söylüyor ve şöyle konuşuyor:

                                   “Bizim en büyük destekçilerimiz patronlarımızdır. Her şeyin en iyisini istiyorlar, kaliteli malzeme kullanıyoruz, hiçbir kısıtlamada bulunmuyoruz. Patronlarımızın bize verdiği bu destek, başarımızda büyük rol oynuyor. Dünya mutfaklarından örnekler sunuyoruz. Haftada bir gün Türk gecesi yapıyoruz ve Türk geleneksel yemeklerini, tadlarını sunuyoruz. Kalite ve hijyenin yanı sıra, çeşit zenginliğimiz ile de ilklere imza atıyoruz. “

                                   4 yıldızlı Parkım Ayaz Hotel, 5 yıldız üstü hizmet veriyor. Tesiste çalışanların ilgisi, güler yüzü, deneyimi otelin hizmet kalitesini artırıyor. Giderek bir dünya markası haline gelen Parkım Ayaz Hotel’in bu başarısında hiç kuşkusuz Genel Müdür Ufuk Değişen ve üst kadrosunun büyük payı bulunuyor. Birçok bölgede “her şey dahil” sistemi uygulayan sıradan otel görüşünü kökten değiştiren tesisler, yapılan tüm denetimlerde de tam not alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.