Öne Çıkanlar Gallipoli Restoran Gallipoli angel Dilek Livaneli londra Atatürkçü Düşünce Derneği londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş londra bayram Lig Şampiyonu Trabzonspor UK TTFF Discnow Cyprus

Bu haber kez okundu.

Quasar Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 3 kategoride Avrupa birincisi

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-Türkiye’nin ilk metalüks gayrimenkul projesi olarak İstanbul’un merkezinde lüksün ötesinde lüksü vaat eden Quasar İstanbul karma projesi, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde 3 kategoride Avrupa birincisi oldu. 

7 ayrı kategoride 10 ayrı ödül

Quasar Viatrans A.Ş.- Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, “Londra’da 7 ayrı kategoride 10 ayrı ödüle layık görüldük. 3 özel kategoride Avrupa’nın en iyisi ödülünü aldık. Quasar’ın başarısı sadece Avrupa’da değil, dünya çapında nice ödüllere değer görülecek” dedi.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2013

Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi’nin İstanbul’un merkezi Mecidiyeköy’de 2015 sonunda hayata geçecek Quasar İstanbul karma projesine, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2013’te ödül yağdı. 

Ödüller Londra’da verildi

24 Eylül 2013 tarihinde İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleşen gala gecesinde Quasar İstanbul;‘sosyal aktivite/turizm yapısı mimarisi”, “iç mimari”, “çok üniteli yapı projesi geliştirme’ kategorilerinde hem Türkiye hem de Avrupa birincisi oldu. Quasar İstanbul, “yüksek yapı mimarisi”, “sosyal aktivite alanları/turizm proje geliştirme” dallarında ise Türkiye birincisi seçildi.

Haydar Özkan

 Ödüllerle ilgili değerlendirmede bulunan Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, “Quasar İstanbul, sahip olduğu özgün vizyon ile gayrimenkul geliştirme sektörüne yepyeni bir felsefi derinlik kazandıracak. Bizler, esasen kendimizi gayrimenkul geliştiricileri olarak değil insanlara mutluluk armağan eden yaşam kalitesi zanaatkarları olarak görmekteyiz. Lüks gayrimenkul kavramı maalesef günümüzde içerisi hızla boşaltılıp ucuzlatılmaktadır. Halbuki günümüzün ötesine geçmiş bilgi ve birikimi olan aramızdaki şanslı insanlar için lüks sadece ve en yalın haliyle sevdikleriyle beraber geçirdikleri konforlu zamanlar ve anlık deneyimlenen mutluluklardan oluşuyor. Bir projeyi lüks yapan şey aslında onu oluşturan materyal dünyanın malzeme tercihleri değil, bilakis o proje içerisinde yaşanacak olan mutlu ve özel anlardır. Bunu başarmanın yolu ise insanların ruhunu besleyen kültür, sanat ve modayı projelerin tam da orta yerine ve samimi bir biçimde yerleştirebilmekten geçmektedir. Quasar İstanbul, bunu başarmak için yeni projelerle ilerlerken bugün Londra’da yedi ayrı kategoride 10 ayrı ödüle layık görüldü. Üç özel kategoride Avrupa’nın en iyisi ödülünü aldık. Tüm bunlar bizlere daha da güç kattı. Şüphesiz Türkiye, gayrimenkul geliştirme sektöründe çok büyük aşamalar kaydediyor. Bu sürece Quasar İstanbul olarak büyük bir heyecan ve derinlik katmanın mutluluğunu taşıyoruz;Quasar’ın başarısı sadece Avrupa’da değil, dünya çapında nice ödüllere değer görülecek” dedi.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri  (EuropeanPropertyAwards)

Dünyanın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden biri olan Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (EPA), gayrimenkul endüstrisini prestij ve mükemmeliyetle buluşturmak ve bu alanda uluslararası standardın oluşmasına öncülük etmek amacıyla 1995 yılından bu yana düzenlenmektedir. Avrupa'daki ticari ve konut alanında yapılan projelere verilen EPA ödülleri, çeşitli kategorilerde en fazla puan alan projelere Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’ne (International PropertyAwards) katılma şansı sunmaktadır.

Quasar  İstanbul 

Viatrans A.Ş. -Meydanbey Ortak Girişimi’nin İstanbul’un merkezi Mecidiyeköy’deki eski likör fabrikası arazisinde konumlandırdığı Quasar İstanbul karma projesi, 2015 yılı sonunda hayata geçecektir.Dünyaca ünlü 5 yıldızlı otel ve rezidans zincirlerinden Fairmont Hotels’i Türkiye’ye getiren projede; Quasar Residences, Fairmont Quasar Istanbul, Fairmont Residences Quasar Istanbul, Fairmont Offices Quasar Istanbul yer alacaktır. Toplam 23 bin 700 metrekare arazi üzerine inşa edilen Quasar İstanbul karma projesikapsamında, uluslararası lüks anlayışının kültür, sanat ve moda ile harmanlandığı Liqueur Kültür, Sanat ve Moda Merkezi hayata geçirilecektir.

Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi’nin İstanbul’un merkezi Mecidiyeköy’de 2015 sonunda hayata geçecek Quasar İstanbul karma projesine, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2013’te ödül yağdı. 

24 Eylül 2013 tarihinde İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleşen gala gecesinde Quasar İstanbul; ‘sosyal aktivite/turizm yapısı mimarisi”, “iç mimari”, “çok üniteli yapı projesi geliştirme’ kategorilerinde hem Türkiye hem de Avrupa birincisi oldu. Quasar İstanbul, “yüksek yapı mimarisi”, “sosyal aktivite alanları/turizm proje geliştirme” dallarında ise Türkiye birincisi seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.