Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Min-Jae Kim Timur Öztürk AVRUPA SPOR İsrafil Erbil

Bu haber kez okundu.

Türkiye ve Kıbrıs'ın en güzel tatil beldelerine ekonomik tatil firsatı

Happy Days Holiday, profesyonel ekibi ile yılın 365 günü memleket hasretini gidermek isteyen müşterileri için Türkiye’nin heryerine başta Muş, Gaziantep, Kahraman Maraş, Elazığ, Malatya, Şanlı Urfa, Mardin olmak üzere birçok il’e ekonomik uçak biletleri sağlıyor. Firma, Türkiye’nin en gözde tatil destinasyonları olan Bodrum ve İzmir’e direkt uçuşları ile  tatil severlerin gözde mekanı Kıbrıs’a en iyi fiyatları sunarak  tatilinizi ekonomik hale getiriyor. İsteğe göre şekil verilen paketlerle:  tatil beldesinde yapacağınız tatilinizi ara uçuşlarla birleştirip memleket özleminizi gidermeniz de mümkün. Happy Days Holiday ihtiyacınız olan tatil şekline göre size uygun tatil paketini oluşturmak konusunda oldukça iddealı.

Happy Day Holiday Firmasınin sahibi işadamı Saffet Başpınarlı şunları söyledi ”Ramazan Bayramı’nda tatil imkanı bulan misafirlerimiz Happydays Holiday’in oluşturduğu  paket tatil seçenekleriyle ve erken rezervasyon fırsatlarıyla ekonomik bir tatil imkanı yakalayabilirler. Bu gibi fırsatlardan yararlanmak isteyen değerli müşterilerimiz websayfamızdan ve facebook sayfamızdan fırsatları takip edebilirler ya da newsletter’a kayıtlarını yaptırarak fırsatları emaillerinde bulabilirler” dedi.

Tüm donanımları, güler yüzlü ve tecrübeli elemanları ile hizmet veren ve tatilinizi garanti altına alan Happydays, misafirlerine ödemede kolaylık yaparak paket tatillerinde taksitli satış imkanı da sunuyor. Bunun yanında aile indirimleri, 7 gece tatil alan müşterilerine 1 gece bedava konaklama sağladığı otelleriyle, Pegasus’ta uçan yolculara verdiği bedava yemek ikramıyla müşterilerini şaşırtmaya devam ediyor.

Bunun yanında 20 yıldır Kıbrıs’ta hizmet veren ve 150 yeni model arabası bulunan kardeş şirket “Baspinar Rent a Car”ın kaliteli hizmetlerinde de Happydays Holiday müşterileri olarak özel indirimlerle yararlanabiliyorsunuz. Geçtigimiz günlerde aldığı “Gold Award” best marketing Campaign ödülüyle başarısıni kutlayan Baspinar Rent a car Kıbrıs tatilerinizde zamanında araç teslimi ile birlikte rakipsiz araç kiralama fiyatları ve havaalanı trasferleri de sağlıyor. 

Tatil planlarınızı yaparken kimse aksaklıkları düşünmek istemez, bu konuya da değinen firma sahibi işadamı Saffet Başpınarlı Seyahat acentası kullanmadan online olarak yapılan rezervasyonlarda olası değişiklerin gerçekleşmesinde yaşanan zorluklara ve  tatil sırasında yardım ve şikayet kısmında muhattap bulunamamasına dikkat çekti. “Misafirlerimizin bizi aradıkları andan tatilleri tamamlayana  kadar memnuniyetlerini sağlamak bizlerin en büyük hedefi. Yüz yüze sunduğumuz servisimizle anında yapılan değişikliklerle rahat, huzurlu ve kaliteli bir tatil geçirmeniz için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ” dedi.

Happy Days’in günden güne büyüdüğünü belirten Başpınarlı Güney Londra’da  Lewisham ve Kuzey Londra’da açacağı yeni şubeleriyle hizmet ağını genişletmeyi planlıyor. “Yıllardır Haringey bölgesinde müşterilerimize sunduğumuz kaliteli hizmeti diğer bölgelerede taşımayı hedefliyoruz. Önce Londra’da sonra da İngiltere’nin diğer şehirlerine şubeler açarak büyümeye devam edeceğiz. Misafirlerimizin tek tercihi olana dek büyüme hedefimizi tamamlamış olmayacağız. Kaliteli hizmet için bizi tercih edin” diyerek bitirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.