Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Min-Jae Kim Timur Öztürk AVRUPA SPOR

Bu haber kez okundu.

Yataş'ın ilk Londra mağazası açıldı

Türk mobilya sektörünün öncü ve yenilikçi şirketi Yataş Grup, yurt dışındaki varlığını genişletmeye devam ediyor. 45’in üzerinde ülkeye ihracat yaparak ürünlerini bu ülkelerdeki tüketicilere de ulaştıran Yataş Grup, İngiltere’nin başkenti Londra’nın Lewisham bölgesinde ilk Enza Home mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

 

Yataş Grup’un, yatırımcısı Acil Group ile gerçekleştirdiği distribütörlük anlaşması çerçevesinde hayata geçen “Enza Home” mağazasının açılışı, Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, Bölge Milletvekili Heidi Alexander, Türkiye’nin Londra Ticaret Başmüşaviri Yavuz Mollasalihoğlu, Yataş Grup Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Balçık, Yataş Grup Genel Müdür Yrd. Ersin Serbes, Yataş Grup İhracat Yöneticisi Serkan Şen ve Acil Group CEO’su Şükrü Acil’in de hazır bulunduğu bir törenle yapıldı.

 

Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, açılışa ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Yataş’ın, müşteri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda en son teknolojiyle üretilmiş ürünlerini şimdi İngiltere’ye de taşıdık. Yataş Grup, gelişen teknolojisi ve günden güne artan kapasitesiyle genç ve dinamik bir firma olarak yatak, ev tekstili, mobilya ve salon takımı sektörlerinde liderlik pozisyonunu korumak için kendi alanında daima ilkleri gerçekleştirmeye devam edecek” dedi.

 

İngiliz yerel medyasının da yoğun katılım gösterdiği açılışta, konuklara “Enza Home” mağaza konseptinde yer alan yatak odası, yemek odası, TV ünitesi, oturma grupları, köşe takımları, yatak, baza ve ev tekstili gibi ürünlerinin tanıtımı yapıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.