Öne Çıkanlar Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Girne Üniversitesi Edmonton Rovers Dünya Fenerbahçeliler Günü Leyla Aydemir ingiltere cocuk

Bu haber kez okundu.

7,3 şiddetindeki deprem Türkiye'yi etkiler mi
Irak'ın Süleymaniye ve Halepçe kentlerinin kesiştiği alanda 7,3 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem Türkiye’nin doğu ve güneydoğu bölgesindeki illerde hissedildi.YIKIM YÜKSEK OLACAKKonuyla ilgili NTV canlı yayınında konuşan İTÜ Öğretim Üyesi OKan Tüysüz, depremin yüzeye yakın olarak meydana geldiğini ve bu nedenle yıkımın yüksek olabileceğini söyledi.TÜRKİYE’DEKİ FAY HATLARINI ETKİLER Mİ?Depremin Türkiye’deki illerde de yakından hissedildiğini söyleyen Tüysüz, depremin merkez üssünün Türkiye’ye uzak olduğunu ve Türkiye’deki fay hatalarını etkilemeyeceğini söyledi. Artçı sarsıntıların beklendiğini ancak ne kadar süre sonra meydana geleceğinin bilinmediğini aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.