Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Vladimir Putin acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

Almanya, Türkiye, Yunanistan liderleri göçmen krizi için buluşacak

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias, Yunan televizyon kanalı Mega TV'ye verdiği röportajda, "Sakız Adası'nda bir araya gelip deniz yoluyla İzmir'e hep birlikte geçmeyi planlıyoruz. Böylece Ege'nin iki kıyısını da görebileceğiz" dedi.Dışişleri Bakanı 'mini zirve' olarak tanımladığı görüşme için henüz tarih belirlenmediğini de ifade ederken 'Şubat ayının başında olabilir' yorumunu yaptı. 

2 yıl sonra ilk müzakere başlığı açılıyor 

Kasım ayında Avrupa Birliği (AB) ve Türkiye arasında imzalanan eylem planı kapsamında Türkiye maddi destek, üyelik sürecinde canlanma ve AB'ye vizesiz giriş konusunda ilerleme karşılığında mülteci akınına karşı sınırların daha etkin denetimini sağlama taahhüdünü vermişti.AB'yle varılan anlaşma kapsamında bugün Türkiye ile müzakerelerde Ekonomik ve Parasal Politika başlığı görüşmeleri başlatılacak. Bu başlık, son iki yıl içerisinde AB müzakerelerinde görüşmeye açılan ilk fasıl olacak. Yunan Dışişleri Bakanı Kotzias, Yunan adalarına gelenlerin sadece Suriyeliler olmadığının altını çizerek, "Faslılar, Cezayirliler 50 euro'ya aldıkları biletlerle İstanbul'a uçuyor [...] Bu kişilerin havalimanlarından çıkışına izin verilmemeli" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.