Öne Çıkanlar çin meltepe miting nato suriye operasyon tolga zengin fox tv Guatemala rahip brunson Fenerbahçe Beşiktaş derbisi chp 2019 asgari İlhan Yerlikaya

Bu haber kez okundu.

Gezi Park ismi ve sunduğu lezzetlerle adından söz ettiriyor

Gezi Park ismi ve sunduğu lezzetlerle adından söz ettiriyor

Gezi Park Turkish Cuisine Restaurant, yemyeşil manzarası, farklı dekoru ve birbirinden lezzetli yemekleriyle son günlerde adından sıkça söz ettiriyor. 

Sevdiklerinizle sıcak ve samimi ortamında harika yemekler yiyebileceğiniz Gezi Park Restaurant, oldukça geniş bir menüye sahip. 50 civarında meze, birbirinden lezzetli kebap çeşitleri, şeflerine özel soslarla hazırlanan ve sunulan heryerde bulamayacağınız kebaplar, deniz ürünleri ve et tercih etmeyenler için hazırlanan birbirinden farklı yemekleri menüsünde barındırıyor. Tatlı seçeneklerinin de unutulmadığı normal menu dışında geniş bir şarap menüsünede sahip.

Nezih bir semt olan Wanstead bölgesinde bulunan mekanın menüsü tasarlanırken de ince ayrıntılar düşünülmüş. Gelen yabancılara Türkiye’nin en güzel turistik yerlerinin resimlerininde bulunduğu menüyü sunuyorlar. Böylece Türkiye turizmine de katkı sağlamayı umuyorlar. 

Daha henüz yeni olan ancak şimdiden müdavimleri olan Gezi Park Restaurant’ın yabancı basında da birçok övgü dolu haberi yayınlanmış.  Semih Kamalak’ın menajerliğini yaptığı mekanda ağız tadı kadar temizlik ve güleryüzlülükte çok önemli. Misafirlerini en iyi şekilde ağarlamayı görev bilen çalışanlar “Gelenleri müşteri olarak değil misafir olarak görüyor ve öyle ağarlıyoruz. Kendilerini rahat ve özel hissetmelerini sağlıyoruz. Sıcak atmosferimizin yanında, onlara içten gülümsemelerimizide katarak servisimizi kusursuz hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz.”diyor.

Başarının bir ekip olarak çalışmaktan geçtiğinin belirten Semih Kamalak “İşimizi severek yapıyoruz. Aile gibi çalışıyoruz ve buda yüzümüze, dolayısıyla da misafirlerimize yansıyor” diye açıklıyor.

İç mekanın duvar süslemeleri ve restaurantı neredeyse iki ayrı bölüme ayıran büyük bir akvaryum var. Büyükler dekorasyondaki inceliklere hayran olurken, küçükler ise balıkları seyrederek yemeklerini yiyebiliyor..

Aslen Malatya’lı olan ve 18 yıldır işletmecilik yapan restaurant sahibi Erdoğan Aygün, farklı bir konsept yarattıkları mekanın isim hikayesini ise şöyle anlatıyor “Resturantı aldığımızda isim düşünüyorduk ve o dönemde yaşanan Gazi Park’ı eylemleri hepimizin gündemindeydi. Karşımızdaki park ve tam ortasındaki büyük ağaç ise İstanbul Gezi Park’ı andırıyordu. Bütün unsurlar birleşincede daha fazla düşünmeye gerek kalmadı ve ismi Gezi Park oldu.”  

Yılların verdiği tecrübe ile en iyiyi sunmayı amaçlayan ve bunun için hertürlü çalışmayı yaptıklarını belirten Erdoğan Aygün, “Gelenlerin içten  tesekkürleri bizim için herşeyden önemli. Müşterilerimizin  çoğu bir sonraki rezervasyonlarını hemen yaptırıyorlar, buda bizim işimizi doğru yaptığımızın bir göstergesi” diyerek memnuniyetini belirtiyor. 

27 High Street, Wanstead London E11 2AA adresinde bulunan Gezi Park Cuisine Restaurant Meze Grill- Wine & Bar’ın rezervasyonlar için telefon numarası ise 020 8530 5499

www.geziparkrestaurant.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.