Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

İngiltere CHP'liler kahvaltıda buluştu

Avrupa Ajansı (AVA) Doğan Kemancı/Londra- Türkiye’de CHP Genel Merkezi'nden onay alan İngiltere CHP geçici yönetimi genel kurul öncesi kahvaltıda üyelerle ve üye olmak isteyen CHP dostlarıyla biraraya geldi. 21 Aralık Cumartesi sabahı saat 11’de İstanbul Resturant’ta yapılan kahvaltılı toplantıya gösterilen ilgi yoğun oldu. 

CHP İngiltere Başkanı  Baki Düzgün  

CHP Genel Merkezi'nden CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu tarafından gönderilen resmi mektuba göre atanan İngiltere CHP ilk Başkanı olan Baki Düzgün ;  “ Önümüzde Türkiye’de seçimler var. Seçimlere yurtdışı Türklerin oy kullanması sözkonusu. Ama bu kanunda gerçekleşmesse herkes İngiltere’den kendi olanaklarıyla Türkiye’ye giderek oy kullanacak. Biz İngiltere CHP olarak once örgütlenmemizi gerçekleştrieceğiz. Bizim görevimiz bildiğiniz gibi geçici. Biz İngiltere CHP Kongresine kadar görevi üstlendik. Ama en iyi şekilde görevimizi yapmak istiyoruz. Ben CHP’liyim, CHP’ye hizmet etmek istiyorum. Oy kullanmak istiyorum. Örgütlenmede görev almak istiyorum diyen kim varsa gelsin, üye olsun. Hiçbir kimseyi ötekileştirmeden üye olmaya ve cHP İngiltere’ye katılmaya davet ediyorum. Hep birlikte bir olalım ve İngiltere CHP örgütlenmesi için genel kurula hep birlikte gidelim. Demokratik haklarımızı kullanarak CHP İngiltere’yi hep birlikte kuralım. Bugün, İngiltere’deki bütün CHP’lilerin bir bölümüyle,  genel kurul öncesi kahvaltıda buluştuk. Biz herkese açığız. İngiltere'de CHP'ye gönül veren herkes gelsin katılsın. Demokrasiye, insan haklarına, hukukun üstünlüğüne inanan herkesi mücadeleye bekliyoruz. CHP’nin altı oku yolumuzdur.  ” diyerek bütün CHP’lileri üye olmaya davet etti. 

Toplantıda bir konuşma yapan Bora Balcı, “İngiltere CHP için genel kurul herkese açıktır. Genel kurulda demokrasi vardır. Oy vardır. Kim fazla oyu alırsa o başkan seçilecektir. Ve seçilen başkan altında çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek CHP’ye yakışan parti içi demokrasinin olduğunu hatırlattı.

İngiltere CHP geçici yönetimi kahvaltılı buluşmasında üye olmak isteyen herkese üye formu dağıttı. İngiltere CHP’ye üye olmak isteyenler bu toplantıda üye olabildiler.  Üye olmak için şu telefon numararasından bilgi alabilirsiniz: 07837 59 42 97 ve 07897 91 80 07

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.