Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Liberal Demokratlar Tottenham milletvekilliği için Türk aday seçti

Turhan Özen 2015'deki genel seçimlerde şu an Tottenham milletvekili olan David Lammy ile yarışacak.

Turhan Özen aslen Türkiyeli ve 17 yıldır Londra'da yaşıyor. Türk ve Kürt bir aileden geliyor. Mühendislik doktorası olan Turhan halen yazılım mühendisi olarak çalışıyor.

Turhan Türkiye'nin Liberal Demokrat Dostları gurubunun kurucularından ve bir eşitlik ve insan haklarını savunma platformu olan Etnik Azınlık Liberal Demokratlar'ın yönetim kurulu üyesi.

2010 da Islington'dan belediye meclisi seçimlerine aday olan Turhan son birkaç yıldır Haringey LibDem'lerle Tottenham'da çalışıyor.

Turhan ayni zamanda mayıs ayında gerçekleşecek avrupa parlamentosu seçimleri için de aday.

Haringey meclisinde muhalefetin lideri Liberal Demokrat belediye meclis üyesi Richard Wilson Turhan Özen'nin seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyetini ifade etti.

Haringey Liberal Demokratlar'in lideri, belediye meclis üyesi Richard Wilson'in yorumu:

"Turhan Özen Tottenham için harika bir aday ve halihazırda zaten uzun bir zamandır Tottenham'da seçim çalışmaları yapmakta ve Tottenham sakinlerinin sorunlarını çözmek için yardımcı olmaktaydı. Turhan bölge için mükemmel bir milletvekili olacaktır çünkü uzun zamandır İsçi partisi tarafından arka bahçe muamelesi gören Tottenham halkı kendisi için gerçek manada mücadele verecek bir milletvekiline hayati derecede ihtiyac duyuyor"

 Tottenham milletvekili adayı Turhan Özen'in yorumu:

 

  Uzun yıllardır Haringey sakinlerine yardımcı olmak ve İşçi partisi yönetimindeki belediyeyi denetlemek için çok iyi çalışan Haringey Liberal Demokratlar'a katılmaktan memnuniyet duyuyorum. Ben de uzun zamandır Harringay ve Green Lanes çevresindeki bölge halkı ile görüşüyorum.

 

  Konuştuğum birçok kişi Tottenham'daki ve Haringey'in diğer semtlerindeki Liberal Demokrat meclis üyelerinin çok iyi çalıştıklarını ve toplumu çok iyi temsil ettiklerini söyledi.

 

  Liberal Demokratlar'in Tottenham milletvekili adayı olarak seçilmiş olmaktan büyük onur duyuyorum. İşsizlik ve artan temel yasam maliyetleri ile mücadele eden Tottenham halkı için çok çalışacağım. Planlanan kentsel dönüşüm projelerinin yerli halkın hayatini iyileştirmesi çalışacağım, Tottenham sakinlerinin kaygı ve itirazlarının gözardı edilmesine izin vermeyeceğim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.