Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Oturum ve Vatandaşlık almak için gerekli olan 'Life in the UK' ve 'B1 Speaking & Listening' sınavları

Avrupa Ajansı (AVA) Mehmet Gaygusuz-Birleşik Krallık sınırları içinde Oturma izni ve Vatandaşlık almak için gerekli olan ‘Life in the UK’ ve ‘B1 Speaking & Listening’ sınavlarına girme zorunluluğu var. Bu sınavları kazanmadan Birleşik Krallık sınırları içinde İngiltere’de Oturma izni ve Vatandaşlık hakkına sahip olamıyorsunuz. İngiltere İçişleri bakanlığı (Home Office) tarafından resmi olarak onaylı sınav Merkezi olan Intech Centre tarafından ‘Life in the UK’ ve ‘B1 Speaking & Listening’ sınavlarına girebilirsiniz.

 

10 dakikada £125’a Oturum  İzni ve Vatandaşlık

 

Oturma izni ve vatandaşlık için gerekli olan B1 / Entry Level 3 sınavlarının ücreti sadece £125 ve sınav süresi 10 dakika.  Aile birleşme vizesi icin gerekli olan A1 sınavı ise 6 dakika ve £105. Sadece konuşma sınavı, yazılı bir sınav değil.

Trinity College 

Sınavlar tamamen bağımsız Trinity College’in temsilcileri tarafından öğrenci ile bire bir konuşma üzerine yapılıyor. Birleşik Krallık sınırları içinde Oturma izni ve Vatandaşlık almak için gerekli olan ‘Life in the UK’ ve ‘B1 Speaking & Listening’ sınavlarına girme zorunluluğu var. 

 

Intech Centre Sınav Merkezi Londra’nın ilk 5 test Merkezi arasında

Intech Centre, Londra’daki 5 akredite Trinity College sınav merkezinden birisidir. Verilen sertifikalar Home Office tarafından tanınıyor. Ayrıntılı bilgi için Sınav Merkezi Intech Centre’in internet sayfasını ziyaret edebilir veya 020 7354 5655 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Online sınav tarihi

Sınav Merkezi Intech Centre’in internet sayfasından online sınav tarihi alabilirsiniz. Günleri ve saati siz belirliyorsunuz. www.intechcentre.com/trinity sayfasından sınav tarihi alinabilir. 

 

Intech Centre Sınav Merkezi

1999 yılında kurulan Sınav Merkezi Intech Centre’de her sene 20 bin  kisiye eğitim, sınav ve kariyer danışmanlığı servisi veriliyor. Yetişkinlere yönelik GCSE seviyesinde (Level 2) İngilizce ve Matematik kurs ve sınavları, Bilgisayar kursları, Kariyer danışmanlığı servisi, İş bulma kursları, CV, iş arama ve mülakat (interview) desteği ile 19-23 yaşındakilere yönelik iş tecrübesi programları (Traineeships) ve bunların dışında sirketlere bilgisayar ve Cisco telefon sistemleri servisleride veriliyor.

Intech Centre Ltd

362 Essex Road, Islington, London, N1 3PD

Telephone: 020 7354 5655 Facsimile: 020 7354 9139



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.