Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

Rauf Raif ile Dr. Fazıl Küçük Denktaş Avrupa Web TV Özel Programı

Avrupa Ajansı (AVA) Deniz Osman/Londra-Kıbrıs'ın ve Kıbrıslı Türklerin mücadelesine önderlik eden iki buyuk lider Dr. Fazıl Küçük ve Rauf Raif Denktaş için halka açık düzenlenen mevlidi Avrupa Ajansı (AVA) adına Deniz Osman hazırladı. Deniz Osman'ın video haberi...İngiltere'nin başkentinde 9 Ocak 2014 tarihinde Kıbrıs'ın ve Kıbrıslı Türklerin mücadelesine önderlik eden iki buyuk lider Dr. Fazıl Küçük ve Rauf Raif Denktaş için halka açık bir mevlit düzenlendi.İngiltere Kıbrıs Dernekleri Konseyinin düzenlediği mevlite katılım sayısı bir hayli yüksekti. Regency Banquiting Suit'de (Londra, N17 6UR) gerçekleşen etkinlik açılış konuşması ile başladı.

Rauf Raif Denktaş ve Dr. Fazıl Küçük'ün hayatlarını anlatan video gösterimiyle ve Serdar Denktaş'ın gönderdiği mesajın okunmasıyla devam etti. 19:30 da dualar ve ilahiler okunup gelen misafirlere gül suyu ve lokum dağıtıldı.Mevlit konsey yetkililerinin teşekkür konuşmalarıyla sona erdi. Dr. Fazıl Küçük ve Rauf Raif Denktaş için halka açık düzenlenen mevlidi Avrupa Ajansı (AVA) adına Kıbrıslı Türk Deniz Osman hazırladı.

Deniz Osman'ın video haberini izlemek için tıklayınız

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.