Öne Çıkanlar londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi Birleşik Krallık üniversitesinde Great Scholarships 2023 2024

Bu haber kez okundu.

Van'lı Depremzedelere Yardım Konserinde Sabahat Akkiraz sahne alacak

CHP İDD’nin  yaptığı açıklamada, 8 Şubat'ta yapacağı  “Van depremzedeleri ile dayanışma” etkinliği  oldukça dikkat çekici ve anlamlı. Londra'dan Van’a bakmak, Van depremzedelerinin, özellikle,  çocukların ve kadınların çektiği acıları görmek,  hiç de kolay değil.  İşte CHP İDD, kolaylıkla görülemeyen bu sorunları görmeye çalışıyor ve onların acılarını ve çektiği sıkıntıları yakından izliyor. Van'da bu mevsim yaşamın zorlukları ortada. İşi her zaman -10 derecenin altında  seyrediyor. Bu denli zorlu hava koşullarında iki yıldan fazla bir zamandır yaşamaya mahkum edilen yurttaşlarımızın acı ve sıkıntılarına CHP İDD yardım eli uzatıyor. Gerçek anlamda onlarla dayanışmayı hedefliyor.

CHP İDD bu amaçla 8 Şubat'ta Kervan  Düğün Salonunda  ünlü halk müziği sanatçısı ve  CHP Milletvekili Sabahat Akkiraz’ın katılacağı dev bir konser örgütlüyor. Bu konserden elde edilecek gelir, Van depremzedelerinin çok temel  ihtiyaçlarına harcanacaktır.

CHP İngiltere Dayanışma Derneği, böylesine değerli bir amacın başarılı olması ve olabildiğince yüksek bir katkının elde edilebilmesi için tüm Türk vatandaşlarımızı Van depremzedelerine   destek olmaya çağırıyor.

Konser : 8 şubat Cumartesi ,

Adres   : Kervan Düğün Salonu  ,293-303 Fore st. Edmonton, London  N9 0PD Bilet almak isteyen ,destek olmak isteyen yada bilgi almak isteyen ler için kontak numaralar; Seniha Russell : 07746743871 Gültekin Tatar : 07883363566 Askar Yılmaz  : 07907994337

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.