Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Timur Öztürk AVRUPA SPOR İsrafil Erbil İngiliz Ligi Esra Bilgiç

Bu haber kez okundu.

Yunanistan açıklarında mültecileri taşıyan bot battı, çok sayıda ölü var

Yunanistan'ın Sisam Adası açıklarında mültecileri taşıyan bir bot battı. Yunan Sahil Güvenlik görevlileri, 11 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin de kurtarıldığını ifade ederek, kaç mültecinin kayıp olduğunun henüz netlik kazanmadığını söyledi. Görevliler, kurtarılan mültecilerin şok geçirdiklerini ifade ederek, kurtarılan 5 mültecinin bir tahta parçasına tutunarak hayatta kalmayı başardığını kaydetti.Yetkililer, Yunan güvenlik görevlileri ve AB'nin sınır güvenliğinden sorumlu forumu Frontex gemilerinin bölgede arama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.Dün de Kos Adası açıklarında mülteci botunun batması sonucu 7 kişi hayatını kaybetmişti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.