Öne Çıkanlar ingiltere Londra IOD Yöneticiler cemal kaşıkçı kktc 24 haziran seçimleri türkiye Dünyaca Ünlü Ambargoed ALEVİ FESTİVALİ LONDRA Sherfield Town FC

Bu haber kez okundu.

ITSEB Parlamentoda Sağlık hizmetlerini konuştu

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-Toplantının açılış konuşmasını evsahibi olarak  Milletvekili Nick De Bois yaptı.  Ardından, Michael Hobbs  Dr. Mehmet Manisalı ve profesor Doktor Süleyman Kaynak konuşmalarını yaptı. Ayrıca Doktor Mahmut Doğramacı ITSEB adına bir konuşma yaptı ve bir çok ülkede olduğu gibi İngiletere’de de, hükümetlerin sağlık harcamalarında yaptıkları kesintiler yüzünden, hizmetlerde aksamalar olduğunu vurguladı.

Dr Ali Demirbağ ve Med-Chem eczanesi sahibi Ali Gül Özbek’in de aralarında bulunduğu toplantıya NHS’e bağlı hastanelerde görev yapan çok sayıda doktor katıldı. Parlemantoda yapılan toplantıda,   sağlık hizmetleri her yönüyle masaya yatırıldı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.