Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

The Metropolitan Police Servisi polis alımı

Londra Büyük Şehir Belediyesi Londra nüfusu gibi Polis Teşkilatınında renkli olmasını istiyor. SkyManagement’ın hem ev sahipliğini hem de organizasyonunu ve Serkan Kurt’un açılış konuşmasını yaptığı the Metropolitan Police Service (MPS) polis alımı ilk semineri dün gece yüksek bir katılımla, Türkiyelilerin yoğun yaşadığı Kuzey Londra’da Grand Palace Banqueting Suite’de  16 Aralık, Pazartesi akşamı yapıldı.Bir çok üst düzey polisin konuşmacı olduğu programda şu kişiler hazır bulundu.

Boris Johnson’ın tecrübeli danışmanı Ray Lewis, üst düzey polis şefi Superintendent Ian Larnder, Borough Commander Victor Olisa, Halil Huseyin, Headof S.A.M.U.R.A.I. MPS- Staff Support Associations Forum, Janet Hills, Chair Met BPA, Christian Igwegbe, Member Met BPA, Shaun Bailey.

London is YOU! 

London is YOU! Programı kapsamında Londra Büyük Şehir Polis Teşkilatı (MPS) 2015 yılına kadar 5.000 yeni polis memurunun işe alınmasına yönelik geniş kapsamlı bir personel alımı programı yürütüyor. Polislerin ve emniyet personelinin hizmet ettikleri şehri yansıtması Belediye Başkanlığının MPS ile ilgili vizyonunun önemli bir parçasını oluşturuyor.Konuşmacılar nüfusunun 50%’ye yakınının yabancı kökenli kişilerden oluştuğu şehirde, polis teşkilatında dayabancı kökenli kişilerin sayısının artmasını istediklerini belirttiler.

Superintendent Ian Larnder 

Üst düzey polis şefi SuperintendentIanLarnder herkesin merak ettiği hükûmet her yerde eleman çıkartırken, tasarrufa giderken polis alımı nasıl yapılacak sorusuna şu şekilde cevap verdi.  Polis teşkilatı özellikle uzun yıllar teşkilatta çalışmış ve maliyeti yüksek ve ofislerde çalışan polis memurlarını erken emekli ederek onların yerine genç ve sokaklarda görev yapabilecek maliyeti daha düşük polisler alınacağını söyledi.Çok keyifli ortamda iki saat süren seminer açık büfe akşam yemeği ve birebir görüşmelerin ardından sona erdi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.