Öne Çıkanlar bikinili poz turgut özal kimdir AB Komisyonu Eski Gazi Üniversitesi Mathieu Valbuena chp istanbul adayı okul tatil defne joy ölüm haberi Uğur Güneş Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal

Bu haber kez okundu.

Türk toplumunun gururu Cise Karşılı bizi gururlandırıyor

Nurcan Gökçe PATIR . Ava -Londra İngiltere' de yaşayan  Türkçe konuşan toplumların gururu ve başarı öyküleri daha küçük yaşlarda başlıyor. Londra'da Kıbrıslı bir ailenin çocuğu olan Cise oldukça yetenekli bir öğrenci  daha 12 yaşında olmasına rağmen,  bir yetişkinin  yapabileceği her türlü sanatsal aktiviteyi yapıyor. 

Ailesinin ve toplumumuzun  minik gururu Cise gelecektede  yeni başarılara imza atacağa ve ismini bir Türk olarak İngiltere Listelerine yazdıracağa benziyor.  

Muhabir fotoğrafçı bir babanın Arif Karsili'nin kızı olan Cise'nin  5 yaşından beri özel bir okulda eğitim alıyor .  Çise'nin Yetenekleri ile ilgili eğitim aldığı  ve başarı ödüllerine layık görüldünü belirten Arif bey kızımızın başarısı bizleri gururlandırıyor daha küçük yaşlarda bale, tab ve şan dersleri almaya başlayan kızları Çise'nin yeteneklerini geliştirmek adına anne baba olarak ellerinden geleni yaptıklarını sosyal eğitimlerin yanı sıra spor ve sanatsal aktivitilerde de kızlarının yanında olup,  her aile ferdi gibi çocuklarının başarısına katkısı olan bütün eğitimleri kızlarına sağladıklarını belirtiyor. 

Her aile için evladının başarısının verdiği mutluluğun ölçülmesi büyük servete denk geldiğini  ve bütün ailelerin aynı gururu yaşaması gerektiğini belirten Arif Karislı'ya kızının bu başarısını bizlerle paylaştığı için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.