Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

Gezi Parkı Olaylarını Anlatan Oyun Londra'da

Avrupa Ajansı (AVA) Deniz Osman/Londra-Türkiye'de 2013 yazına damga vuran İstanbul Taksim Gezi parkı olaylarını konu alan ‘Adını Söyle’ (Say Your Name) 7-11 Ocak günleri Londra'da Arcola Theatre’da seyirciyle buluştu.

 

Ala Turka

 

Bir buçuk saat süren ve Ala Turka ekibinin doğaçlama yazılan senaryosunun yönetmenliğini Secil Honeywill'in üstlendiği oyun, halktan büyük rağbet gördü. Türkçe oynanan oyun İngilizce üst yazılı olarak halka sunuldu; Türk ve yabancı tiyatro severler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

Ağaçlar, doğal yaşam ve huzur

 

Tamamen ağaçları, doğal yaşamı ve huzur içinde yaşamaya çalışan insanları anlatan oyunda Özlem Atik, Ozan Atmaca, Bora Bıçakçı, İrem Çavuşoğlu, Serpil Delice,Deniz Gezici, Gökmen Güvener, Nevgül Kalender, Dursun Kuran, Ece Özdemiroğlu, Buke Soyusinmez, Apo Tercanlı ve Mengü Türk rol aldı

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.