Öne Çıkanlar londra avrupa Cumhuriyet Bayramı balosu Virgin Sport ingiltere SunExpress Avrupa Ece Dağıstan A. Dilek Aydın İngiltere Ruanda Canan Aktaş

Bu haber kez okundu.

Gizli bilgilerin korunmasına AB Komisyonu'ndan düzenlemeler

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-TÜSİAD Brüksel Temsilcisi Dr Bahadır Kaleağası’nın hazırladığı ve Avrupa Gazetesi’ne gönderilen basın bültenine göre TÜSİAD AB Temsilciliği Haftalık Bülteni şöyle: 

AB Komisyonu Başkanı José Manuel Barroso ve G. Kıbrıs lideri Nikos Anastasiadis Brüksel'de bir araya geldi.    AB Kiev’de gerçekleştirilen barışçıl protestolara karşı aşırı güç kullanımını kınadı. Doğu Ortaklığı Zirvesi 28 – 29 Kasım 2013 tarihlerinde AB Dönem Başkanı Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta gerçekleştirildi. AB Komisyonu işletmelerin ticari önemi olan gizli bilgilerin korunması ve bu bilgilerin yasadışı yollardan ele geçirilmesi, kullanılması ve ifşa edilmesi ile ilgili yeni düzenlemeler getirdi. AB Komisyonu, AB’ye ihraç edilen Çin malı güneş panelleri ile ilgili kesin önlemler yürürlüğe koyuyor.   Europa Nostra ve Kültür, Eğitim ve Çok dillilikten sorumlu AB Komiseri Androulla Vassiliou, “Vatandaşlar ile Diyalog” kapsamında Brüksel’de 700’den fazla vatandaşla bir araya gelecek. AB Bölgeler Komitesi 2014 yılı siyasi önceliklerini belirledi. Yunanistan Başbakanı Samaras ve ekonomi ile ilgili bakanlardan oluşan bir heyet Yunanistan’ın izlediği ekonomik programı değerlendirmek üzere 4 Aralık’ta Brüksel’e gelecek. Şubat 2011’den günümüze ilk defa AB genelinde işsizlik oranında düşüş gerçekleşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.