Öne Çıkanlar londra avrupa SunExpress Avrupa Cumhuriyet Bayramı balosu Virgin Sport ingiltere Ece Dağıstan A. Dilek Aydın İngiltere Ruanda Canan Aktaş

Bu haber kez okundu.

Güldür Güldür Londra'yı Kahkahaya Boğacaklar

Avrupa Ajansı (AVA) Mehmet Gaygusuz/Londra-Türkiye'de TV ekranların sevilen komedi-tiyatro şovu “Güldür Güldür”  birbirinden eğlenceli skeçleri ve sürprizleriyle Londra'ya geliyor. Güney Londra'da ünlü Thsmes nehri üzerine kurulan Rihanna, Madonna, Sibel Can gibi ünlüleri ağırlayan O2 Arena Salonunda yapılacak olan komedi oyunu 30 Mart 2014 tarihinde Londra'lılarla buluşacak. Diva events yine bir ilki başararak 'Güldür Güldür' oyununu da Londra'ya getiriyor. Diva Events'in sahibi organiztör İsmail Doğuş, Güldür Güldür' oyununundan sonra yine ilklere imza atacağının müjdesini verdi. Gençlere ve çocukları unutmadığını ileten Doğuş, önümüzdeki günlerde yapılacak etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgi vereceğini söyledi. Güldür Güldür'ün oyuncu kadrosu Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Çağlar Çorumlu, Onur Buldu, Aziz Aslan, Yeşim Ceren Bozoğlu, meltem Yılmazkaya, Yavuzhan Doğan, Dilşah Demir, Burak Topaloğlu’ndan oluşuyor. Günlük hayatın sıradan konularına farklı bir akış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuyu yine kendi mizah anlayışları ile yeni yaklaşımlar ve çözümler getiriliyor.

 

Diva events Sunar;

 

'Güldür Güldür' oyunu

 

30 Mart 2014, Londra 

 

O2 Arena Salonu

 

The O2 Arena, Peninsula Square, 

 

London SE10 0BB

 

Gösteriye sponsor olmak isteyenler veya gösteri hakkında daha fazla bilgi için Diva Events İsmail Doğuş'u 07889567708 numaradan arayabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.