Öne Çıkanlar İngilterede sigara İngiliz Ligi Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu YTB Yurtdışı Koray Avcı kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı

Bu haber kez okundu.

Levenes Avukatlık Firması tazminatın 10 katını aldı

Yaya iken 2013 yılında trafik kazası geçiren Murat Devran, kendisine tavsiye verilmesi ve tazminat alınması için bir avukatlık firmasına başvurdu. Ayağı iki yerden kırılan Murat Devran “Türkçe konuşan bir avukatlık firmasına başvurdum. Bana kağıtlar imzalattılar ve davama bakacaklarını söylediler. Sonradan farkettim ki çok ciddi yaralandığım halde ayağım kırık olduğu halde beni mahalle doktorlarına yolladılar dava raporu için. Bir ay sonra doktora yolladılar rapor için, bu çok erkendi, ayağım alçıdayken doktor beni muayene bile edemedi. Bu rapora dayanarak bana çok komik bir rakamı diğer tarafa teklif edip davayı bitirmemi söylediler, ona göre bana mektup yazdılar” dedi.

“LEVENES’DE DAVAMA AVUKATLAR BAKTI”

Bu durumdan hiç memnun olmadığını ve Levenes Avukatlık Firması’ndan Şadiye Arslan’la telefonda görüşüp ikinci bir görüş aldığını söyleyen Devran “Şadiye Hanım ile konuştuktan sonra ve bana detaylı olarak davaların değerinin nasıl saptandığını anlattıktan sonra kani oldum ve kendisine otorite verdim dosyamı transfer etmek için. Benim dosyamı firmasında bir avukata verdi, stajyere bırakmadı ve beni ortopediste yolladı yani benim incinmelerime uygun olan bir doktora yolladı rapor için. Şu anda gelen ilk teklif daha önceki avukatlık firmasının söylediği miktarın nerdeyse 10 katı. Davam hala sürüyor çünkü daha fazla almaya çalışıyorlar”. 

TECRÜBE ÖNEMLİ

Eski avukatlık firmasının dosyasını transfer etmemek için zorluk çıkardığını ve Levenes Avukatlık Firması’nın bununla uğraşıp dosyayı aldığını ve kendisine iyi sonuç aldığını söyleyen Devran, şöyle devam etti: “Herhangi bir dosyanın getirildiği firmanın uzun tecrübesi olması ve geniş kadrosu olması ve avukatları olması çok önemli, ben bunu Levenes Avukatlık Firması’nda ve Şadiye Hanım’da buldum ve böyle davaları olanların en azından ikinci fikir almalarını tavsiye ederim. Ben bana yanlış tavsiye veren bu firmayı şimdi Baro’ya şikayet etmeyi düşünüyorum” dedi.

 

CÜZZİ RAKAM ÖNERİLMİŞ:

Avukat Şadiye Arslan , davayı aldıklarında şok olduklarını söyleyerek şunları  ilave etti :

“Bay Devran’ın dosyasını avukatlık firması vermek istemedi ve biz gereken hukuki mektupları yazıp aldık. Maalesef ki dosya hak ettigi özeni görmemiş.  Ayaginda ve bileğinde kırık olduğu halde davanın değerini belirleyecek raport mahalle doktorundan alınmış ve kırıklarda uzman olan ortopediste yollanmamış. Üstüne üstlük sıradan bir mektup yazılarak çok cüzzi bir miktar teklif konulması tavsiye edilmişti. Eğer müvekkil beni aramasaydı davasını en azından onda biri bir miktarda bitirecekti“. Dosyanın her tarafının çok üzücü olduğunu söyleyen Arslan, “böyle bir hizmet görmek çok üzücü. Müvekkil mantıklı davrandı ki ikinci fikir için bizi aradı“ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.