Öne Çıkanlar Ambargoed Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere

Bu haber kez okundu.

Londra, iki büyük Cumhuriyet kutlamasına sahne olacak

Londra, 26 ve 29 Ekim tarihlerinde iki büyük Cumhuriyet kutlamasına sahne olacak. İlki 26 Ekim'de, İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen, 'Cumhuriyet Balosu' Britania Otel salonlarında gerçekleştirilecek. Londra Belediye Başkanı Boris Johnson'ın  da bir kutlama mesajı gönderdiği etkinlik Londra'da oturan Türk toplumu tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmakta.

Cumhuriyet fener alayı

29 Ekim'de ise Londra Cumhuriyet Güçbirliği Platformu tarafından bir fener alayı, ardından yürüyüş ve şenlik düzenlenecek. Newington Green'de Ferntower Road'da, N5 2JE, (William Hill ve Paradise Fish Bar Arasındaki kaldırımda) saat 19:23'te başlayacak olan fener alayından önce toplu olarak 'Andımız ve İstiklal Marşı' okunacak ve basın açıklaması yapılacak.

Buluşma saatinin 18.45 olarak tespit edildiği yürüyüşün ardından Stoke Newington, Church Street, Abney Hall'da bir  salon toplantısıyla Cumhuriyet'in 90. yıldönümü coşkuyla kutlanacak.

DOĞAN KEMANCI/ LONDRA

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.