Öne Çıkanlar londra türkiye ingiltere Londradan İtalya turuna londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası

Bu haber kez okundu.

LÖSEV İLE YENİDEN ELELE ETKİNLİĞİ

Lösemi, diğer bir adı ile kan kanseri ile mücadelede en önemli tedavi Moral, Beslenme ve Toplum’un desteğidir. Çocukluk çağındaki kanser vakalarının %35'ini Lösemililer oluşturur ve birinci sıradadır. En sık çocukluk çağında 2-5 yaşlarında görülmekte ve artmaktadır. 1 yaşın altında, 10 yaşın üstündeki yeni vakalarda tedaviye cevap azalmaktadır. 

İşte bu nedenden dolayı Genç Türkler Kulübü, LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) ile birlikte yapmış olduklari organizasyonun 2.sini gerçekleştirme kararı aldı. Bilindiği üzere geçen sene bu hastalıkla mücadele etmiş LÖSEV'li küçük çocukları moral vermek amacı ile Londra'ya davet ederek Türk halkının da desteği ile misafir etmişlerdi.

11. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Genç Türkler'in davetlisi olarak ilk kez vakıf olarak böyle bir gezi organize edilmiş ve yaşları 9-15 arasında değişen 6 çocuk, dört gün boyunca LÖSEV Kurumsal İletişimler Koordinatörü refakatinde Londra'nın tarihi ve turistik yerlerini görme fırsatı yakalayarak gönüllerince eğlenmişti. 

Genç Türkler Kulübü, LÖSEV ile yapmis olduklari görüşmeler sonunda, bu hastalıkla mücadele etmiş LÖSEV'li minik kahramanlari Londra'ya davet etme organizasyonunu gelenekselleştirme anlamında 2.sini düzenlemeye karar verdi ve 12. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında yine lösemi ile savaşmış ve tedavi sürecini yeni tamamlamış olan 7-15 yaşları arasındaki 5 Gercek Kahraman ve 1 LÖSEV yetkilisini yeniden Londra'da misafir etmeye hazırlanıyor.

Bu yıl da 12-16 Haziran 2013 tarihleri arasında 5 minik Gerçek Kahraman'ı geçirdikleri bu azimli ama zor savaştan sonra ödüllendirmek, kalplerinde güzel bir iz bırakmak ve gözlerinin içini güldürebilmek için Londra'ya çağırıyor. Bu organizasyonun ev sahibi olan Genç Türkler Kulübü tüm duyarlı vatandaşlar ile birlikte Londra'nın kapılarını Gerçek Kahramanlara açıyor. 12-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan organizasyonun içinde LÖSEV yararına bir dayanışma yemeği tertip edileceğini bildiren Genç Türkler Kulübü bu konu ile ilgili detaylı bilgiyi önümüzde ki günlerde duyaracaklar. Çocukların burada geçirecekleri her günü mutlu ve güzel anılara dönüştürmek için Genç Türkler Kulübü'ne bu organizasyonda yardım ve destekte bulunmak isteyenler aşağıdaki numaralardan yetikili kişilere ulaşarak ayrıntılı bilgi edinebilirler. 

Bilgi için; Özlem Bedeş - +44 7813 810927 Fidel Çulluoğlu - +44 7925 011536

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.