Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

T.C. Başbakanlık Yurtdışı Genç Liderler 2014 Programı başvuruları

Programla ilgili özet bilgiler şöyledir:Genç Liderler 2014 Programına, ilk olarak Mart ayı içerisinde Ankara’da bir haftalık bir eğitim programı ile başlanacak, daha sonra yaz aylarında bir haftalık bir kültür gezisi programı ile devam edilecektir. Programda gençlerimiz, eğitim seminerleri, kültür gezileri, atölye çalışmaları ve vizyon konuşmalarına katılacak, staj imkânlarından faydalanacak ve tüm grupların katılımıyla düzenlenecek olan Genç Liderler Zirvesiyle programı tamamlamış olacaklardır.

Programa başvuru şartları şu şekildedir:

1. Türk Vatandaşı olmak veya vatandaşlıktan izinle çıkmış olmak,

2. Ortaöğretiminin (lise eğitiminin) tamamını yurtdışında tamamlamış olmak,

3. 1 Ocak 1991 ve 31 Aralık 1994 tarihleri arasında doğmuş olmak,

4. Şu ülke ve bölgelerden birinde Lisans veya Yüksek Lisans (tez ders aşamasında olan) öğrencisi olmak: Almanya, İsviçre, Belçika, Fransa, Finlandiya, İngiltere, İrlanda, İsveç, İtalya, Norveç, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Japonya, Kazakistan, Romanya, Rusya Federasyonu, Suudi Arabistan, Afrika ve Latin Amerika.

Ayrıca, adayın eğitim, kültür, sanat veya teknoloji alanlarındaki başarısı, sivil toplum faaliyetlerine katılımı da değerlendirmede dikkate alınacaktır.

Yalnızca internet üzerinden kabul edilecek başvuruların 24 Aralık 2013 - 20 Ocak 2014 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.