Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Cyprus Paradise bu yaz yine kaçırılmaz tatil fırsatları sunuyor!

Çeyrek asırlık bir tecrübeye ve iş bilgisine sahip Cyprus Paradise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ve Türkiye’ye olan paket tatil programlarının hazırlanıp sunulmasında önderlik ediyor . Cyprus Paradise, BTA ödüllerinin de sahibi ayrıca, 2013, 2014, 2015 ve 2016 yıllarında prestijli British Travel Awards ödüllerini yüzlerce şirket arasından seçilerek arka arkaya kazandı. 

Türkiye için £80 Kıbrıs’a £118’dan başlayan fiyatlar…

İngiltere, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’ta bulunan çağrı merkezlerine ek olarak Londra’da bulunan Genel Müdürlük binasını Türk halkına daha yakın olmak ve her türlü bilgi ve isteğe daha yakından ulaşabilecekleri bir mekana, Harringay 559 Green Lanes, adresine taşıyan Cyprus Paradise, İngiltere’den Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’a sefer düzenleyen her hava yolu ile özel anlaşmalarla ve binlerce koltukluk kapasite ile uçak bileti sunuyor. Biletler ise Türkiye için ücretler £80’den Kıbrıs için ise £118 dan başlıyor.

Avrupa’nın 1 numaralı hava yolu olan Türk Hava Yolları ile Londra Heathrow, Londra Gatwick, Manchester, Birmingham, Dublin, Edinburgh hava limanlarından, Atlas Global ve Pegasus ile Londra’nın Stansted hava limanlarından Türkiye’nin herhangi bir hava limanına ve Kuzey Kıbrıs’a hizmet sunuluyor. Türk hava yolu şirketlerine ilaveten İngiltere’nin diğer 22 hava limanindan British Airways, Thomas Cook, Thomson, Easyjet, Jet2 gibi İngiliz tescilli hava yolu sirketleri ile de ayrıca Türkiye ve Kıbrıs’a uçuş imkanı sağlanıyor.

£249’a Paket Tatil Turları…

Paket turları, Girne Kuzey Kıbrıs’ta 7 gece, kahvaltı dahil olmak üzere 3 yıldızlı bir otelde kahvaltı dahil £249 veya 5 yıldızlı bir otelde her şey dahil (All Inclusive) £388’den başlıyor ve gidiş dönüş uçak bileti 7 gece otel konaklaması ve ilgili yemekler Ercan/ Hotel/ Ercan arası transferler ücretsiz tam gün Lefkoşa turu, tüm vergiler dahil olmak üzere çok cazip fiyatlar sunuluyor. Buna ek olarak Türkiye’de Antalya, İstanbul, İzmir Bodrum bölgelerinde paket turları da mevcut.

 

 

Bütün tatil programları £49 depozit ile rezervasyonu yapılabiliyor. Bakiyenin ödenmesi ise belli bir süreye yayılabiliyor, hemen ödenmesi gerekmiyor ve yayıldığı süre içerisinde ise faiz alınmıyor 0% faiz oranı uygulanıyor. Ödeme süresi ve miktarını tamamıyla müşterilerin keyfine bırakılıyor. Kredi karti ile ödemek isteyen müşterilerimiz de emniyetli bir ortamda ödemelerini yapıyor ve yine kredi karti icin ek bir ücret alınmıyor. Türkiye ve Kıbrıs’taki güçlü yer hizmeti sirketleri ile müşterilere tam destek, yardım ve kolaylıklar sağlanıyor. Cyprus Paradise, müşterilerine herhangi bir yerden hizmet almadan ve ödeme yapmadan önce Cyprus Paradise’a uğramalarını ve aldıklari ücreti paylaşıp indirim istemelerini tavsiye ediyor.

 

 

Cyprus Paradise 559 Green lanes, Harringay, London, N8 0RL Tel: 020 8343 8888

  

   

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.