Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz

Bu haber kez okundu.

Uluslararası Antalya Film Festivali'nde 4 ödüllük 'Sarmaşık'

52'inci Uluslararası Antalya Film Festivali sona erdi. Festivalde En İyi Film Ödülünü Sarmaşık filmi aldı. Ayrıca Ulusal Yarışma En İyi Yönetmen Ödülü Tolga Karaçelik'e verildi. Ödül ve organizasyon hakkında değerlendirme yapan Tolga Karaçelik, ekibinin ve kendisinin çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Tüm ekibime, tüm oyunculara burada çalışan herkese teşekkür ediyorum. Burada bir tane de yeni senaryom vardı. O da burada Antalya film Formunda ödül aldı. Ve destek sağladılar. Onun üzerine çalışıyorum. Yeni bir proje" dedi. Festivali değerlendiren Tolga Çelik, "Çok profesyonel bir işleyişle karşılaştım. Çok güzel ağırlandım. Hem organizasyon komitesi hem de tüm çalışanlar tarafından değer verildiğini hissettim. Bu yüzden çok teşekkür ederim" diye konuştu.

NADİR SARIBACAK: "FİLM İLE GURUR DUYDUK"
Uluslararası Film Festivalinde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü Nadir Sarıbacak'a verildi. Nadir Sarıbacak, film ile gurur duyduklarını dile getirdi. En iyi Yapım-Yönetmen ve Senaryo Ödülünü aldıklarını hatırlatan Nadir Sarıbacak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Keyfimiz yerinde. Herkesi filme gitmeye davet ediyorum. Çünkü hiç sıkılmıyorsunuz. Ben buna kefilim. İnşallah devamı gelir. Antalya Film Festivali biraz daha değişmiş. Profesyonelleşmiş. Daha keyifli olduğunu söyleyebilirim. Organizasyonu yapanlara ve destek veren Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür ediyorum. Kendisi sanatsever birisi ve sanattan anlayan biri."

"SANATÇILARIN GÜZEL BİR YARIŞINA TANIK OLDUK"
Ödül töreni sonrası gazetecilere açıklama yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Artık festivalin sonuna geldik. Ödüller sahiplerini buldu. Bir hafta boyunca Antalya'da sanatçıların güzel bir yarışına tanık olduk. Artık 53'üncüsünde buluşmak üzere" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.