Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC KKTCde Türkmenköy Uzayın şairi

Bu haber kez okundu.

Altın Kafes Filmi 2014 (The Golden Cage)

Kenan and  Tuncay  Film Sunar

Agatha Christie stilinde romantik gizemli bir uzun metraj film olarak çekilecek Altın Kafes'in senaryosunu yazan Kenan Hüdaverdi aynı zamanda filmin yönetmenliğini yapacak. Başrolünde Tuncay Akpınar'ın olacağı filmde Türk sineması ve dizilerinden birçok tanıdık yüz yer alıyor. Ağustos Ayı'nda çekimleri başlanacak film tamamlandığında Britanya Film Enstitüsü'ne de kayıtlı olacak (British Film Institute of Great Britain).

 

Açgözlülük, trajedi, ümit etmek ve aşık olmak gibi temaların işlendiği filmin ilham kaynağı ise Kenan Hüdaverdi ve Tuncay Akpınar arasındaki yirmi yılı aşkın arkadaşlık ilişkisi ve  Robert Goolrick'in alıntısıda belirttiği "Kalbimde hayal ettiğim güzel bir yaşamın ağrısı var; sahip olamadığım, girmeme engel olunan ancak hiç uzaklaşmayan."

 

Filmi senaryosunun yazılış biçimi ve içeriğiyle filmi izleyecek herkes kendi yaşamlarından bir kısmı ve trajediyi görebilecek. Filmin ekibinde filme inanan müthiş bir grup sanatçı ve sanatseverin yer alıyor, bunların içinden filmin Finans Direktörü olan ve Accounting Direct Plus' ın de sahibi Enver Kannur ve filmin koordinetörü Hakan Silahsızoğlu sayılabilir.

 

Kenan and Tuncay Film Ltd sisteme kayıtlı bir şirket ve kayıt numarası da 8878147. Film şirketi Britanya'da yaşayan Türkçe konuşan topluluğa eşsiz bir fırsat sunarak şirketin hisselerini satın alanlara devletin sağlamış olduğu vergi indiriminden de yararlanabilecekleri bir fırsat sunuluyor. Filme destek olanlar hisse satın aldıkları tutar karşılığı üzerinden yüzde 20 ila 40 arasında bir tutarı geri alabilecekleri gibi şirketin hisselerini ellerinde bulundurmaya devam edebilecekler.

 

Kenan and Tuncay Film'in bireysel ve şirket bazında destek olmak isteyenlere sunduğu ikinci bir teşvik yöntemi de sponsorluk. Bu şekilde bir sponsorlukla filmin sonunda yer alan jenerikte şahıs/şirket ismine yer verilmesinin yanısıra film setine davet ve özel galaya davet de yer alıyor. Filmin hissesini almak isteyenler Tuncay Akpınar (074 4848 3446) ya da Kenan Hüdaverdi ile (079 0322 1199) iletişime geçebilirler. Filme sponsor olmak isteyenler ise Altın Kafes Film'in koordönatörü Hakan Silahsızoğlu'na ulaşabilirler (077 4588 0259).

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.