Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Büyük Usta için geri sayım

Hakkında söylenecek övgü dolu yüzlerce söz bulabileceğiniz ender sanatçılarımızdan Zülfü Livaneli. Sesi, yorumu, söz ve besteleri, siyasi kimliği, kitapları ve gündeme dair yaptığı açıklamaları ile yıllardır halkın kalbinde en güzel yeri edinen sanatçı, Londra’lı hayranları ile buluşmaya hazır.

Dillerden hiç düşmeyen ve nesilden nesile unutulmadan aynı zevk ve şevkle söyleniyor eserleri. Her bir eseri için saatlerce konuşulabilir, o etkileyici yorumu  dinlerken duygulanabilir ve bazen coşabilirsiniz. 

Eğer bu özel geceyi kaçırmak istemiyorsanız acele edin, çünkü son 2 gün. 15 Haziran Cumartesi günü IndigoO2London’da gerçekleşecek konserin saati 18.30. Bilet için 07547417863 – 07547417864 – 07766873658 arayabilir online bilet için www.axs. Com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bilet fiyatları £29 £39 £49- VIP.

Satış Noktaları Fios Cash&Carry, Doğtaş, Mem&LAz Brasserie, TFC Şubeleri, Mezzo Cafe, Bar’ish Cafe, Organic Food, İstanbul Restaurant, Taş Mağara, Dream Move, Efes 2.

Divaa Event adına konuşan Organizatör İsmail Doğuş konserle ilgili şunları söyledi; “Zülfü Livaneli konserine son 4 gün kaldı. Aşağı katta tüm biletlerimiz tükenmiştir. Balkonda son biletler için acele edin. Bu Cumartesi Hep Birlikte Direnmeye Devam, Türkülerle Zülfü Livaneli Ve Ekipiyle Birlikte ....”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.