Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Canlı yayında bir ilk, Survivor şampiyonunun dikişlerini aldılar

Survivor 2016'nın şampiyonu Atakan Kıbrıs'ta aldığı birinciliğin ardından Survivor Panorama'ya katıldı. Doktor Metin Kuş'un da katıldığı programda Kuş, Atakan'ın havuz oyununda kendisine saldırdığını ve dövmeye çalıştığını söyledi.

İşte Atakan ve Metin Kuş'un açıklamaları:

"Havuza en yakın yerde, yarışmanın en kötü etabının olduğu yerde konuşlanırım. Benim yanımda çalışan 2 tane Dominikli doktor arkadaşım var, 4 tane de sağlık memuru var.Oyunda Atakan düştü, ama suyun içerisini göremiyorum. Serkay ve Efecan'ın gözlerine baktım. Serkay'ın gözlerinde ciddi bir şaşkınlık var. Havuzun yüzeyinde bir hava kabarcığı çıktı. Bunun üzerine endişelendik. Serkay hemen suya atladı.Atakan'ın ilk yaptığı şey bana daldı, beni dövmeye çalıştı. Nakavt olduğunu düşündü, bana saldırmaya başladı. Kendine gelme döneminde ne yaptığını bilmeden ciddi daldı bana. Zor ikna ettik Atakan'ı" dedi.

DİKİŞLERİ CANLI YAYINDA ALDI

Survivor yarışmasında başından yaralanan ve dikiş atılan Atakan canlı yayında dikişlerini aldırdı. Doktor Metin Kuş, Atakan'ın sağlık durumunun çok iyi olduğunu söyledi.

SON 5 DAKİKA GEÇMEDİ

Benim için son 5 dakika hiç geçmedi. Kendimi favori olarak görüyordum. Serkay ile orada oturmak son derece memnundum. Hangimiz şampiyon olursa olsun çıkalım sarılalım. Gerçekten ikimiz de hak ettik.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.