Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe Aytac uk Bursa Kebap Evi ingiltere

Bu haber kez okundu.

Demet Akalın ile Emel Sayın Sahnede Fena Kapıştı

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Demet Akalın ve Emel Sayın Isparta'da konser verdi. Konserde her şey ilk başta normaldi. Ancak  Emel Sayın sahnede kendisine ayrılan süreden daha fazla kaldı. hal böyle olunca Emel Sayın'dan sonra sahneye çıkacak olan Demet Akalın çileden çıktı.  Demet Akalın bekledi bekledi bir türlü Emel Sayın sahneden inmedi. En sonunda Emel Sayın seyirci ile vedalaşıp sahneden indi. Emel Sayın sahneden inince sahneye çıkan Demet Akalın ünlü sanatçı Emel Sayın'a ağzına geleni söyledi. Emel Sayın'ı fena halde eleştiren Demet Akalın, izleyicileri şaşırttı. Akalın, “Teşekkürler ediyoruz. Emel Hanım herhalde kulüp programı zannetti. Uzattı da uzattı. Epey bir sinirler boşaldı. Çünkü hepiniz ayakta bekliyorsunuz. Bu bir halk konseri. Olur yaşına istinaden öyle şeyler” diye konuştu. Haberin çıkması ile Akalın'a ilk tepki Türk sanat müziğinin genç sanatçısı Onur Akay'dan geldi. genç sanatçı, Akalın'ı şu sözlerle eleştirdi: "Demet Akalın'ın Isparta konserinde, kendisinden önce sahne alan Türk sanat müziğinin dört başı mamur sanatçısı Emel Sayın'a söyledikleri hiç hoş değil. Emel Sayın konserine protokolün programının sarkması nedeniyle geç başlamış, yaklaşık 45 dakika sahnede kalmış. Ayrıca bu bir gazino programı değil. Demet Akalın sakın sanmasın Emel Sayın benim alt kadromda çıktı diye. Konserlerde önce çıkmak önemlidir. Protokol kalkar ve konserde bulunan insan sayısı azalır. Bu konserde de protokolde önemli kişiler kesin Demet Akalın'ı beklememiştir ondan sinirlenmiştir. Böyle sanatçılar nadir geliyor. Sevgili Demet Akalın kuliste otur Emel Sayın dinle işte... Tarihi anlar senin için!" Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen konsere Akalın, saat 23.50’de dansçılar eşliğinde çıktı. “Rota” isimli şarkısıyla sevenlerini coşturan Akalın’la izleyenler doyasıya eğlendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.